Picard je napisao:
Vidim da su se neki našli uvrijeđeni mojim komentarom, žao mi je ako je tako, međutim, bio sam svjestan potencijalne oštrine mojih riječi.
Senka, tko je to dobio rat kojim su oslobođene susjedne zemlje, tko su to "MI" i što se to nije znalo iskoristiti?!
Ako mene pitaš, iskorištavalo se i to obilato.
Picard...ne znam šta si učio u školi...ali sam sigurna da si trebao naučiti ovo...Srbija je i u Prvom i u Drugom svjetskom ratu bila zemlja pobjednica koja je mogla da bira.
Pošto ove godine obilježavamo 100 godina od tog prvog rata,trebao bi znati da je Srbija iskrvarila i kao pobjednička zemlja se grdno zeznula stvarajaću Kraljevinu SHS.
Utopila je svoju Kraljevinu u neku glupu iluziju...a nije trebala...nismo vas trebali ni od koga oslobađati...samo one teritorije gdje su živjeli Srbi...pa se zapitaj šta biste sada imali od države...ništa...bili biste i dalje kolonija austrougarske...Istra sa Rijekom i Dalmacijom bi i dalje bili pod Italijom...
A o lijepom i slobodarskom Dubrovniku da ne pričam...nikada nije bio u granicama nikakve Hrvatske,i ne znam ko vam ga uopšte dade.Neka jebena tiletova komunjara.
I da dodam...ono MI se odnosilo na Srbiju i na nas Srbe.
I mani mi se te demagoške priče koju vodiš,a preporučam ti da manje gledaš HRT,to vam je informativna rak-rana.
Da se samocitiram...hahaaa...sve sam to vec i sama napisala...
Ali,hajde da stanemo sa ovom pricom...da mi kao forum,nastavimo onako kao i do sada...sa svim svojim slicnostima a i sa razlicitostima...sa nekada malo vise tolerancije,a nekada sa malo manje...sta smeta,sve je to zivot...ba budemo 'forumski Hajd park',kao sto rece Arsen...mislim da smo po tome jedinstveni na cijelom ovom nasem net-dunjaluku...