Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kad sjednes sa starim prijateljem pa se prisjetite onih starih dana a kad sjednete, kazete haj po jednu cemo u ime dobrih starih vremena i na kraju ta jedna bude jedna boca 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
телефонског прозива у право време ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
SHE je napisao: porodice ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
iskrenosti pa taman bila surova realnost
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma kad si svoj i samo svoj... imas svoje misljenje i nio ama niko na njega ne moze uticati i kad si covek.. bez obzira na sve nedace koje te strefe kad ne zivis u lazi i ne mislis da ti neko drugi moze resiti problem itd itd ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kreativnosti! sinoc sam od stare sank stolice napravila novu....jupiiii jeeeee prvo je osmirglala ..pa premazala novom bojom danas cu jos jednom.... a sjedalo presvukla , Šarenom majicom hehehe  nabavila onu masinicu...ona spajalica ili kako se vec zove nasla neku majicu sa super dezenima koju ne nosim vec duze vrijeme, presvukla, zaheftala i eto ga!! nova stolica 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ма, да, креативност! Кад рече шанк столица, набавио сам појас за ауто и монтирао га код комшије у кафићу, на зиду на крају шанка. Па, кад сркнем четврто пиће, ондак турим појас и нема више пада на потиљак, после литра жестине... ![[fuckanje.gif] [fuckanje.gif]](./images/smilies/fuckanje.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
блаблаблаТрућа ![[trt.gif] [trt.gif]](./images/smilies/trt.gif)
|
|
|
|
|
|