Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Evo k meni Sunceeee... ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jaaako leeep dan bas mi zao sto ce proci a necu ga videti jbmti jja ovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
super ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
za duge rukave a vidim ljudi s erazgolitili jbteeee butke sevajuna sve strane a za dva dana ce rolku do guse kad se razbole djavo c eim biti kriv ja nosim dugo jer letnje sam spakovala ne mogu opet da vadim i pravim haos ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vrijeme je li-lalasto...oblačno je...ali ja ne odustajem od sunca!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: za duge rukave a vidim ljudi s erazgolitili jbteeee butke sevajuna sve strane a za dva dana ce rolku do guse kad se razbole djavo c eim biti kriv
kao da ti se baba docepala tvog nicka  odmah se mame svoje sjetim u mladjim danima nemoj ovo, nemoj ono, nemoj bosa, obuci potkosulju, varljivo vrijeme, prevara, nije normalno i tako aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma fantazija ...danas bilo 28 stepeni ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
Пјесник у покушају
|
|
Pridružio se: 14 Okt 2014, 17:04 Postovi: 11
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
oce kisa.. nece kisa ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kisa a toplo grizem i ujedam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|