Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Mnogo mi je antipatičan Vučić. Ima on želju da uredi stvari u Srbiji ali njegova nesposobnost u odabiru saradnika je katastrofalna. Mislim da će nas on koštati više nego bilo koji drugi, pre njega. Čak i ljudi koji su glasali za njega vešto se kriju "Ne znam ko je glasao za njih, ja nisam". Verovatno to čine jer znaju da su pogrešili na izborima a narod ogorčen jer nam dušu, obraz i hleb oduzima. Mislim da će nam i Putin glave doći kao i Evropska Unija
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Дучић је својевремено рекао, парафразирам; "ко нам је крив што саградисмо кућу на сред царскога друма" Ако и треба у неки "савез" да се уденемо пре сам за тај са Русима, ако ништа друго бар су православне вероисповести и то нас повезује, шта ми има да тражимо у ЕУ кад један Билт (читај министар спољних послова Шведске) себи да за право да каже следеће;
„U današnjoj Rusiji situacija je mnogo gora. Putin demonstrira privrženost ne međunarodnim vrednostima, već pravoslavnim. Njegova podrška Asadu u Siriji može se objasniti time što je Asad štitio pravoslavne u Siriji. Pored toga, pravoslavlje je opasnije od islamskog fundamentalizma i zbog toga predstavlja najveću opasnost za zapadnu civilizaciju.“
Да се разумемо, не делим људе по вероисповести, али када овако нешто прочитам, припадне ми мука од дуплих аршина и остале папазјаније звана ЕУ.... опет, да не кажем деградације свега што је етички и човечно... тамо је новац новоБог, а људскост и хуманост се само кроЗ призму истог огледа. Штета што не можемо усе и у своје кљусе јер морамо пази то морамо негде да се уденемо пих
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
znam da mora, sam protiv svih ne možeš a niti to "use u svoje kljuse" Iz tih razloga, saveza, postojala je Jugoslavija. Već poznato, da ljude delim na dobre i loše a ne po boji i veri, ali sam za to, kao i ti... ako trebe savez onda nek to bude sa zemljama pravoslavne vere. Iskustvo o savezu i ujedinjenju sa ostalim verama se pokazalo kao loše, na našim prostorima, i svi nosimo ožiljke tog vremena.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
за ту Југославију (мислим на Краљевини СХС), једино кривим Пашића, што је изабрао до мог (зато се и оградих у вези са вероисповешћу, у фамилији само банту црнаца немам а богами ни ескима, ал како је кренуло неће ме ни то изненадити ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Ne pominji mi Karla Bilta...on je bio jedan od dužnosnika međunarodne zajednice u BiH...poznati srbomrzac...sve što je mogao da radi protiv Srba,uradio je.
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Šaka naroda a tako opasna cccc Volela bih da imamo nekog poput Putina, čvrste ruke.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Treba Putina klonirati... 
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
И нико из ЕУ не обраћа пажњу шта Он прича, а реторика му је више но фундаменталистичка! Само се питам, оће ли бити Референдума у Србијици о томе да ли живаљ жели у ту ЕУ хммм А Баћушка Путин... шта рећи а не пожелети једног таквог за себе ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Lagala bi ako bi rekla da ne želim otvorene granice sa EU ali ne želim njihove uvete za ulazak u EU. Lično ja pobegla bi iz ove države glavom bez obzira jer mi se u zadnjih godinu dana SMUČILA. Kada dođe do toga, da neko ko je patriota i voli svoju zemlju kao svoju porodicu, želi da ode onda znaš koju mučninu ovi u meni izazivaju!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
obzirom da Beograd slavi 70 godina od oslobodjenja od fasista, red je da se pomenu Prle i Tihi 
|
|
|
|
|
|