Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Molenaaaa mene biobradovalo neko zadovoljstvo u zivotu a da to nisu ni muz ni deca ,ni peglanje ni pranje nego recimo putovanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
moze putovanje uvijek bilo gdje....jednodnevni izlet....pjesacenje, planinarenje sta god ... cim ti dupe zna da se negdje ide odmah se bolje osjeca 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
manje zlobe, bolesti.. i sve ruzno sto prati trenutnu situaciju da se ljudi okrenu sebi i prestanu sejati otrovne strelice..
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra tako se Bogu treba moliti....nema druge
a mene bi trenutno obradovale cokoladne bananice ali bas mi se jedu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo, jbg ja tako napisa iz razloga sto..ja licno sam zaista toliko obradovana da nikakvu zelju posebno nemam al mi je zao da smo od onakvih ljudi.. pozitivnih .. ODMAH DA NAPISEM POSTO TO OVDE MORA DA SE NAGLASI nema veze sa forumom i i forumasima elem di sam stakla... a da od onakvih ljudi, veselih pozitivnih dobrih postali smo zli.. namćorasti i grozni po svim pitanjima smo otisli u klinac da ne kazem u ku***** ne zamislivo mi je da od jedne zdrave nacije smo postali bolesni i devijantni
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i au u klinac.. dosta sam pisala. mrzim kilometarske postove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja bas volim kad ti pises kilometarske postove  Iskra..dodje period kada imas takav osjecaj, i kada generaliziras...ali ne treba to raditi, ne treba sve trpati u isti kos....opet ce ''sunce usijati'' 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo kod mene sija da mi trebaju duple cvidze ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: po svim pitanjima smo otisli u klinac da ne kazem u ku***** тема: шта би вас тренутно обрадовало? искра подсвесно пише једну реч дужу за две звездице! тако је то кад те тренутно обрадује нешто што је за две звездице дуже него обично... ебига, две звездице су две звездице! ![[fuckanje.gif] [fuckanje.gif]](./images/smilies/fuckanje.gif)
|
|
|
|
|
|