Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Данас хаос на мом ФБ-у, пљувачина све у шеснаест... нисам могла да поФАтам ко кога "черечи" и шта је по среди, али нешто су се сви у последње време дали у "пролетере" (да не кажем промотере), здраве ране, спорта... овог, оног, па нисам нешто ни читала, и не лези враже у зелену травицу, малкопре видим ја у ком грму чучи мали бели зеко хехехе Да не препричавам јербо то не радим како треба, ево линкова па донесите сами суд ил немојте, како ко жели и како се коме ћефне... Hirurg na Fejsbuku objavio slike pacijenta s nožem u grudima!Мени је Доца екстра лик, напокон да је неко сунуо Истину! ма колико она пнижавајућа и разочаравајућа за људску свест била али је управо то Истина!!! Браво Доцо жив био! http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/501147 ... UCI-PRIZORhttp://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/501201 ... a-Fejsbuku
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma petak, sta drugo da mi se utisne danas ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Drži me priča Hemingveja... Kladio se da može da napriše priču u 6 reči..i dobio..
"Na prodaju cipelice za bebe, nenošene."
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
lijep dan a izbori...i to je moguce  ... svugdje se o izborima pricalo:)) i svi ti se nekako cine na ulici kao da su se sredili za izbore haha,izvukli posebna odijela.. do lijepog dana je definitivno...iako ne bi bilo lose vjerovati da danasnje sunce i lijep dan znaci da ce nam takve biti naredne 4 godine ...ali teškoooo, nisam nikoga cula, ali bas nikoga da je rekao da ocekuje neke promjene poslije danasnjeg dana i izbora.koliko nepovjerenja i ravnodusnosti..nevjerovatno. ali to opet nije utisak dana....lijepo vrijeme i prekrasna priroda uz puno smijeha su pobijedile izbore ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
bio do kafića i video užas
predivna ženka sa dobrom šasijom je pružala ruku ružnom mužjaku sa velikom glavom ko ptt sanduče
a buzdovan ništa da odradi, nema više romantike
nema sumnje
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Стигли "Стрижи" а ја нисам имала појмета углавном њи пет све један другом у репове лете, свака част! па нису тек тако најбољи на свет цео!!! кажу ми данаске, " bilo je jezivo juče... 5 migova 29 i 1 iljusin 76, plakali ljudi na ulici i zene od adrenalina.... odzak mi ocesali u 3 kruga iznad Banovaca... i to extremno nisko, jezivo... al bre krasote"! и тако... сад знам, усликала једнога препоносна на себе еве и финог спотића ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...stiglo prolece u oktobru..vidim ja vrucina mi..a pishte cvrchci..ushi nam pojedoshe...
|
|
|
|
|
|