хмм нећу да мислим о политици, кажем сама себи ал авај!!!
С обзиром да живимо на овом Балкану, у авлији " на сред царскога друма", па нам се сада све те неке "идеологије" обијају о главу, хтели или не морамо јбга
Да скратим, Сада је фрка одједаред што изабрана власт (мсм на Србију!), жели да мења Устав и да се наравно то исто не односи на онај део, где лепо Пише:
нико никада не може да прихвати независно Косово и Метохију као државу изван Србије (ово сам парафразирала)!
Наравно ЕУ очекује од Власти да се понаша "сходно правилима" - читај да "играју како ЕУ свира" (као уосталом и све државице настале распадом бивше СФРЈ), а све под кринком евроинтеграција и осталиог глобализма!
"Đurić je naglasio da će nas svakako očekivati promena Ustava zbog evrointegracija.
Prema njegovim rečima, važno je da je srpskim Ustavom predviđena mogućnost da se usvoji ustavni zakon koji se odnosi na Kosovo i Metohiju.
Đurić je rekao da se izveštaj odnosi na primenu Briselskog sporazuma, formiranje Zajednice srpskih opština, ali i rešavanje pitanja civilne vlasti.
Govoreći o mogućnosti da se promeni Ustav, direktor Kancelarije je istakao da se u pregovorima Beograda i Prištine pravni okvir posmatra kao nešto što je dato, ali da u jednom trenutku mora da se uklopi Zajednica srpskih opština u pravni sistem kako bismo imali pravnu sigurnost".
У сваком случају, добили смо "помоћ" од Немаца па сад изволте исту ту кусајте драги моји!
А ко је рекао да Срби желе у ЕУ да ми је да знам?!