Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Hej ti... ostavio bih ja tebi poruku ali nisam siguran da ćeš razumeti... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
da sećam se bana
ZAŠTO ?
NE BI RAZUMEO AKO BI TI REKAO ?
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
jel KONTAŠ budalo, jebala te KANTA
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јбте па ди си брееееееееееееееее ебале те те немаЧке више заборавела сам које су ти оке боје ај да се малко ово оно и то а и могла би да сврнеш овде не уједамо мада малко грицкамо е тако и да се знае знам да читаш ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vidovita Vucice...ko jos cita? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ма нисам видовита бреј но знам ди је дупенЦе једно шаренКастО само ме нервирка хебале је све немачке редом баш сам је се пожелела и тако читај читај можда коју реч нову и научиш ево ти сад трт нарафски за посебног читача ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve diraj al' Njemacku ne diraj umjesto da joj kazes da te pozove i da odes i ti....ti psujes tu zemlju prosperiteta i jedinstva, snage i bogatstva 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ма шта да ме зове није фора у причкању но у пискрању а и овде није била има бааааааш не волем немачке е тако има их пЦујем ко кочијаш(евић) сва ми фамилија там нећем да идем није ми мерак а могла би видиш до Кубе за тамо ми ћеиФ увек ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma Kuba je druga prica...dok je Fidela ako mozes idi... al' nije ni Njemacka losa vjeruj mi...joooooooooj,, sto me majko u njemackoj rodila nisi 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
дочекаће мене Фидел једног лепог дана а дотле хммм дотле ће га само сневам нако с све томпусковић ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|