Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Molena je napisao: da cu iskljuciti pp jedino tako je moguce....nema druge! Gde sad, kad sam vid'o tvoju sliku Tek sada nam predstoji davljenje i gnjavljenje ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 dobro haj necu rekoh ti ja da meni ne treba puno, ili kazes ili pitas ma dogovor kucu (ili bilo sta ) gradi !
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Kakva sam budala, poslao sam poruku tebi i globalnom moderatoru ma bravo majstore ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sad će globalni imati što za čitati... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vidjela sam  nema veze Mr..nisi nista lose napisao....samo ces im dan uljepsati ili s*ebati trece nema hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Ko li je ovde global mod? Da dopišem koju i njima u prilog? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa nisi trebao javno odavati...mogli smo pred njihovim ocima neki hot da napravimo ovako PRC
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Molena je napisao: Pa nisi trebao javno odavati...mogli smo pred njihovim ocima neki hot da napravimo ovako PRC jbg, napravićemo mi HOT kad tad ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hocemo kako da necemo! Inace expert sam u hotisanju...ucila od najboljih  s Pittom na skypeu hotala uvijek oko dva iza ponoci
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dva iza ponoći? ajajajaj ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|