|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: Pitt zasto odmah tako reagiras..oštro jbt. Sto ti je ćirilica isprika kad svi znamo da znaš, sto ne kazes u cemu je problem i sto ne diskutiras kao i inace!?,s nekim pametnim odgovorom...objasnjenjem,argumentima, ono sto i sam trazis lalalala  Da svi znate da znam osim mene,ma mogu ja to procitati ali tesko,tako da kad je duzi tekst ne citam,jednostavno nije to vrijedno toga.O tomu se radi. Ne ne...znas da je pametno i sa smislom, a nisi sposoban na tako nesto na isti nacin da odgovoris, i bojis se... Zar nije bilo kulturnije u tom slucaju reci ili najnormalnije zamoliti Mada da ti to napise na latinici, ili da pokazes i ti postovanje prema necijim upisima..magare jedno matoro  ... eto ti sad. Odmah si sirovo nastupio, plitko brate plitko...davno su ta vremena prosla. i ne govorim o tematici nego o tvom nacinu zaboli me za vase glupe rasprave...kompleksi i nista drugo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Tamo na doceku preko tv-a se videlo da neko napisao PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO S TO SJA (Kada zlato nemam ja!)[zenskismeh.gif] Hahahahah duhovito,duhovito.....
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
De ne bulazni...ko ne bi proslavljao srebro sa svjetskog prvenstva??? A da si navijao...pa,znam da jesi...i ja bih navijala za Hrvatsku da je ona bila na mjestu Srbije.
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma dobro Molena to je tvoje viđenje,pa ne moramo svi sito razmisljati.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena-ZLATO PITT-SREBRO SENKA-BRONZA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
O jebote opet svi se sručiše na moja slabašna placa i nogu.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ti si pitte fiju fiju i mislim da si i ti toga svestan  Nisi los, pozitivac si ali si fijuk overeni. Siguran sam da ovde svi ostanemo jos pedeset godina, ti ces isto i tada pisati. Senku i Molenu u zvezde da kujes jer su ti one zaista iskrene prijateljice i nebrojeno puta te izvadile iz vatre koju si sam zapalio i u kojoj si sam goreo. Znaci opusteno samo i ne treba da budes ljubomoran, ljubomora je pokazatelj slabosti i nesigurnosti. nema potrebe da vredjas na nacin koji to radis jer time najvise o sebi govoris i pokazujes. Sinoc si uvredio Vucicu a i mene i siguran sam i mnoge druge sa onim o nacionalizmu i "izgubljenim iluzijama"... A kada bih ti na to odgovorio, sebe bih prvenstveno uvredio a tebe ne. Ti nisi u stanju da shvatis i prihvatis ili da bar pokusas da shvatis sta ti se prica a to je odlika nedovoljno socijalizovanih ljudi. zao mi je da gledam kako te razvlace iz veceri u vece, zato se opusti, zaebavaj se i na svoj i na tudj racun, ne meri pamet i onu stvar sa svakim, nedostatak intelekta neces nadomestiti fazonima iz devedesetih godina  zaebavaj se covece uci od drugih, vremenom ces uci u fazon. laganica teco, pozitivac si ti samo malo sirov i nadrndan ali gledaj da kada na forum dodjes, da ne budes takav.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
UU Tony koliko imaš fanova BRAVO!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nazalost,ne cestitam na porazima,samo na pobjedama,onaj tko hoce slaviti poraz od cetrdest razlike neka slavi,ja poraze ne slavim niti s Hrvatskom a kamo li s nekom drugom repkom,a ovi sto su cestitali na porazu su to ucinili samo da se dopadnu ovim forumasima sto slave poraz,to su Molena i Gigi prije svih.Moje preporuke jesu,dopadnite se nekomu znanjem,istinom,umijecem a ponajprije iskrenošću ,nikako ne podilaženjem.Sorry ali tako je. Razlika je kada čestitaš na porazu, a kada na srebrnoj medalji...znaš i do srebra treba doći...puno je tu truda i zalaganja... Imam jednu srebrnu medalju još iz osnovne škole pa sam uvijek kada je pogledam nekako sretna jer se sjetim utakmice, ekipe i kako smo se dobro zabavljali, uživali u sportu i veselili svakom i najmanjem uspjehu... Nije samo zlato vrijedno divljenja... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Dobro je ti mala što podilaziš, nijedne... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|