Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
 Нећу коментарисати, Момци су свима зачепили "губице" безобразне заједно са Салетом... ово ме тако све подсећа на ОНУ Атину... али је јоШ боље!!! Мундобаскет ће сутра доживети повратак СрпскихЏинова где им је и место какав тупав дрим тим
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni lep kosarkas Teodosic ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i Braduljica je lep, na neki svoj nacin
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čestitke košarkašima! I ovim našim tenisačima... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
i rvaču, stonoteniserkama i strelkinjama...svi zlato
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Svima čestitke! Nego...opet su krenule ove poplave...jadni ljudi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cestitam svima!!! Kosarkasima jer su kako kazu ovi koji se razumiju oko mene u kosarku, napokon priustili nasoj regiji dobru utakmicu, napokon se gledala KOŠARKA...posebno u onoj utakmici sa Francuskom. Ovo sa Amerima je bilo....odradjivanje, nazovimo to tako....ali dobar je osjecaj onog kolektivnog ludila koje zahvati i igrace i navijace...jakkkooooo dobar.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
daaa,jaaako dobar red za kokice poo metra jbttteee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|