Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena...Ianu Somerhalderu se ne može odoljeti...nikako! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...maa vetj sam radostan..  ... 
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Da Iskra ne igra plus/minus 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Ophisaurus je napisao: Da Iskra ne igra plus/minus  a to june neče te mune ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da se ljubim...ono filmski pravooooo da osjetim ruku iza potiljka..u kosi ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Da mogu ovoga momenta otici u Mostar,a ne mogu.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jao Anjaaaaa..jel to radi mene i onoga sto bi me obradovalo...divna si sad sam se postidila he he 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Molena,ne...zbog njega bih sada otisla.Ali ne mogu,sutra idem.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opa....pusti sad to novi momenat...pojavio se ON jako lijepo.... 
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Molena je napisao: Jao Anjaaaaa..jel to radi mene i onoga sto bi me obradovalo...divna si sad sam se postidila he he  ahhahhh,tek sada sam procitala tvoj post,iznad. Molena,nisi moj tip ipak preferiram muskarce,ali ako mi nekada padne na pamet da te dodirnem,javicu se. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|