Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Dakle,idemo ponovo pokušati...nova tema je VRUĆI LJETNI HITOVI ... Znači,prisjetite se pjesama koje su obilježile vaša ljeta...izaberite jednu,pa mi je pošaljite na pp do petka u podne... Sretno svima i iskreno se nadam da ćete se odazvati na ovo takmičenje
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma tko se ne odazove...osobno je mene uvrijedio...ipak sam ja zadala temu 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Astra je napisao: Dakle,idemo ponovo pokušati...nova tema je VRUĆI LJETNI HITOVI ... Znači,prisjetite se pjesama koje su obilježile vaša ljeta...izaberite jednu,pa mi je pošaljite na pp do petka u podne... Sretno svima i iskreno se nadam da ćete se odazvati na ovo takmičenje GiGi je napisao: Ma tko se ne odazove...osobno je mene uvrijedio...ipak sam ja zadala temu
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Izgleda da se moram odazvati. 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
evo i ja  iako ne znam....gdje bas vruce ljetne hitove izvuce jel strane ili domace?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne moraš...ali onda neću više pričati s tobom...  Žao mi nekako bude što nismo glazbeno raznovrsniji...pa da dobijemo prijedloge više različitih glazbenih žanrova...što znate, možda bi nam se baš svidio neki jazz hit ili metal ili bilo koji drugi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: evo i ja  iako ne znam....gdje bas vruce ljetne hitove izvuce jel strane ili domace? I jedni i drugi dolaze u obzir...  Ne mora biti toliko vruć...dovoljno da je hit... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Iako još nisu poslati predlozi mogu reći da će ovde biti teško glasati.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Za pravog muškarca ništa nije teško... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ali ja nisam pravi...
|
|
|
|
|
|