Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 eto kako da se nasmijem....iako nisam ni protiv koga nego bas ovaj Boss zna biti smiŠan he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Boss je napisao: :lol:
Mukica, svi su protiv tebe. Ti si još dijete...pa ti neću odgovoriti na isti način...ali me čudi,da ti tako pronicljiv,mlad i pronicljiv,nisi primijetio dozu male sprdnje u mom postu...posebno zbog onog na kraju 'nepravda,pa to ti je'...Kalimero... I moram dodati da me sve više zabavljate...generalno... 
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
 Eto vidiš, mene čudi kako ti nisi primetila da ja na sprdnju odgovaram sprdnjom. Ili si možda mislila da samo ti imaš pravo na malu dozu sprdnje, tako se pravilno piše jelte.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
E neka si vala...  Ma gdje bih ja uopšte išta mislila...šta će mi to... 
|
|
Boss
|
|

rang

|
Zaspao sam pa ti nisam odgovorio. Biće bolje od sledeće igre.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja u sljedećoj turi pobjeđujem...to je to!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pokušao sam da se ne smejem ali jednostavno je nemoguće 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sad sam starija i drugačija...razmišljam polako, strpljivo i temeljito... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|