|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hvala Vučice,jel ti vidis,draga moja,kak sam ja pametan,,,buahahahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Ima logike ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naravno da ima,pa nista nije slučajno a pogotovu u jezikoslovlju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja samo vidim da ti pratis svaki moj korak i da ne mozes da me ne pomenes ti si mene skuvao ovime samo da se zna..i to posebnom tehnikom lijeva ruka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zaomi je Pitt,ali sve smo mi to vec znali Moja baba kaze idem da ukuvam kruv ustvari umesim
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Soviet je napisao: Mi smo deca vesela i budni smo samo u jako sitnim jutarnjim časovima .....i ne mogu da ti kažem *Znaš ono!!!!,stvari koje inače ne govorimo* ...bojim se da te ne strefi srčka i svakako moguća ateroskleroza..podmukla je .. A recite mi gospodine de(Ko)*šta je to kisikana??Svakako da je nešto bezobrazno...jel i to neki Severinin zonfa*brate ahh..ahhh..j..me...j..me.hahahaha... I šta alkohoollll.??????.Samo me kritikuješ,šmrccc ![[trepkica.gif] [trepkica.gif]](./images/smilies/trepkica.gif) ..seti se kad si bio mlad...seti se..trebalo je više vremena da provodiš sa društvom nebi te sad bio loš glas *Samca u braku*** ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) ... Btw..da ja pišemm..i pišem i samo te podsećam da si nekad i ti umeo da sklopiš koju rečenicu viška, a da to ne liči na masakar mrava i bubašvaba pod tvojom sudoperom!!! A sad moram da pišam...upss piškim..Do viđenja P.S.,, užasno me nervira kada mi kopiraš post!!!!..I taj JAZAS..baš smaraju..m????? Ok,ovaj put je bilo nešto kasnije,popravljaš se,osjecam napetost u tvojemu pisanju,samo leđero i laganini,do cilja se ide polako ali sigurno,,,,hiihhihihihii,eh da,imaš na ppeu sam ti ostavio adresu mojega Skypea,okreni me pa ću te okrenuti,,,buahhaahahahahah,kisikana!!!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jao pogodi me ravno u srce,volim ovaj sentiš,kissko za tebe!!!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Jao pogodi me ravno u srce,volim ovaj sentiš,kissko za tebe!!! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|