21. vijek ,savremeno doba,gde se ljudi pretvorili u kutije...da ne bi ispao iz sina,eto ti i njega Brad Pitt-a,pravac iz Hr svetski a nas,dosao na chat da soli pamet Uvjek drugima davao savjete a nekako sebe uvjek preskoci ahaha Pisao kako svako ima neki razlog sto dolazina chat,pa kako ovaj toliko kucka ,onaj onoliko...a nikako za sebe sve to da napise.... Na pocetku je bio dosadan,stalno jedno te isto pisao... ""Imas pp"" je pisao svakome hahah Neko se iznervira zbog tih njegovih lazi da je poslao,a on ,kako je cesto pisao,sjedi u kaficu i kucka na chatu preko I –PHONE verovatno ahahha To mi je bas smjesno,pazi sjedis sam u kaficu i zezas se na chat-u Cesto se salio sa Cikkk,e kad njih dvoje pisu,to je prava komedija. takodje su ga cesto vredjali na nacionalnoj osnovi(Oops,mozda sam i ja ,izvini ako jesam)a nije se upecao na to, nije nasedao na provokacije,kulturno je sve to ignorisao. Jurio je on neke zenske na chat-u, dvije znam,necu da pisem nick jer ne dolaze na chat a I udate su ahahaha Primjetila sam da su ga neki I ignorisali jer je pisao stalno jedno te isto. A sta ces….kad nema na chat-u nikog osim Pitta moras nekog zezat”” haha Meni je bilo zanimljivo vredjati Pitta, onako iz dosade,pisem mu svasta “Konju jedan,matora drtino,aj zacepi,ma sta ti znas,” Izvredjam ga ,sve u 16. haha A on nista,niti me je psovao ,niti vredjao, E zato je Pitt dobar haha Najvise mu paznju privukla jedna sto stihove pisala, ahah a sada najvise voli Mardz Simpson kako sam je zvala haha (Marcelinu) ,uz nju onako I poludi,totalno promjeni stil pisanja. A paznju mu je privukla I blessa, koja je zbrisala dan prije vjencanja ahha Ih Pitt bas si I ti neke lose srece . Najvise je pisao sa zenskima,a kada mu one ne pisu nesto bas lepo ,on ti njima napise “”Nemoj mi se upucavat”” haha Meni je Pitt podsecao na gargamela iz strumpfova haha
Proucava forumase
Uskoci na chat ko poludeo ,svaki dan jedno te isto pisao : 1. “Ima li je…"" 2. “”Odustat cete vi svi”” 3. Pobjedio sam,otjerao sam vas sve 4. “Nema Veverice I Cikkk zabranio sam im chat”” hahahah Krala sam mu nick,da ga malo zezam,tacnije razbijem monotoniju na chat-u ahha a znalo se da sam to ja…pih ali ipak je bilo zanimljivo ahaha Pitt zna dosta puta napisat” nesto duhovito,primjetila sam da cesto zna da odvali,samo tako sto izmjeni neko slovo u rjeci sto mu je neko napisao…kao da se igrao sa slovima ,moze se to videti po njegovom nicku BRAD PRESTAO PITT (Cikkk kraljicee haahahah znaces zasto pisem ovo u zagradi) ili kad udje kao Darb ( brad od nazad hahah) I tako jednom napisao da je novinar…Bilo mi smjesno,reko kakav crni novinar kad ti NE ZNAM pises zajedno ahaha Ali dade pravi odgovor,da nisu svi novinari pismeni ahah ma ko je danas uopste pismen ) I tako dosta sam vredjala tog coveka Brad Pitta,,reko hajde normalno da se salim hihi I kroz salu obecao mi je dati autogram od fudbalera Ante Rukavine hahah Cesto su na chat-u krali nickove pa da se prepoznamo,morali smo imati neke sifre. Haha E daaaaa….Pitt mi je ok jer je citao kad sam mu ja pisala o svojoj babi haha tacnije o njenim biserima.Od tada smo rodjaci ,moja baba je I njegova baba.mada po godinama moze mu biti zena HAHAAHAHAH “” Pitt Nosi daljinski upravljac sve vreme ,jer svaki cas te moze nazvati baba da procitas ovu analizu”” hahahaha Paznju cetera je najvise privukao sa svojom listom naj cetera ,sta li je vec ta lista….analizom haha Vidim da su mnogi zainteresovani za tu listu,pa samo dolecu citati. I ja sam,vec mjesecima cekamo tu listu valjda ce biti zavrsena do smaka svjeta ,24.12.2012. hahah ...Tako ulete padobranci na chat , I pisu kako Pitt krade nickove haha a drugi pisu kako to nije tacno jer ne zna ni pesmu sa you tube postaviti ahaha Ko ce ga znati…mozda I je ,a mozda I nije,mozda je neko namjerno izmislio,neki muskarac ,jer je ljubomoran na Pitta ,osvojio sve zene na chat-u HAHAAHAHAHAHAH Izlete neka slika (coveka od 200kg ) kao to je Pitt. Ma ne vjerujem ja to. A Pitt opet nije se pravdao,opet sve to ignorisao.svaka cast ahahah
Eto to je to,od farme 2,cini mi se 2010.god.... Ajmeeeeee I kad bi ovo trebala staviti na neko mjesto,bilo bi to 3. ili 4. Zasto?-Zato sto nisi pisao prosto,niki neke gadosti da bi bio duhovit. Ejjj bolan ,nikad kraj buahahahahahaha
ee jos sam se neceg sjetila sta mi je smjesno....kad kaze "Ma nije to Cikkk,ma nije to Veverica ,ma nije to Tw,netko ih kopira" A sigurna sam da je to isto namjerno pisao,a ja se ubijala da dokazem da sam to ja pa te sifra rukav ,pa te daljinski upravljac ahahah
p.s. Ako onaj Empedokle bude ispred mene ,odricem se rodjaka preko novina .[/b]
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
Megi je napisao:
[b]Moj rodjak sa sela BradprestaoPitt
21. vijek ,savremeno doba,gde se ljudi pretvorili u kutije...da ne bi ispao iz sina,eto ti i njega Brad Pitt-a,pravac iz Hr svetski a nas,dosao na chat da soli pamet Uvjek drugima davao savjete a nekako sebe uvjek preskoci ahaha Pisao kako svako ima neki razlog sto dolazina chat,pa kako ovaj toliko kucka ,onaj onoliko...a nikako za sebe sve to da napise.... Na pocetku je bio dosadan,stalno jedno te isto pisao... ""Imas pp"" je pisao svakome hahah Neko se iznervira zbog tih njegovih lazi da je poslao,a on ,kako je cesto pisao,sjedi u kaficu i kucka na chatu preko I –PHONE verovatno ahahha To mi je bas smjesno,pazi sjedis sam u kaficu i zezas se na chat-u Cesto se salio sa Cikkk,e kad njih dvoje pisu,to je prava komedija. takodje su ga cesto vredjali na nacionalnoj osnovi(Oops,mozda sam i ja ,izvini ako jesam)a nije se upecao na to, nije nasedao na provokacije,kulturno je sve to ignorisao. Jurio je on neke zenske na chat-u, dvije znam,necu da pisem nick jer ne dolaze na chat a I udate su ahahaha Primjetila sam da su ga neki I ignorisali jer je pisao stalno jedno te isto. A sta ces….kad nema na chat-u nikog osim Pitta moras nekog zezat”” haha Meni je bilo zanimljivo vredjati Pitta, onako iz dosade,pisem mu svasta “Konju jedan,matora drtino,aj zacepi,ma sta ti znas,” Izvredjam ga ,sve u 16. haha A on nista,niti me je psovao ,niti vredjao, E zato je Pitt dobar haha Najvise mu paznju privukla jedna sto stihove pisala, ahah a sada najvise voli Mardz Simpson kako sam je zvala haha (Marcelinu) ,uz nju onako I poludi,totalno promjeni stil pisanja. A paznju mu je privukla I blessa, koja je zbrisala dan prije vjencanja ahha Ih Pitt bas si I ti neke lose srece . Najvise je pisao sa zenskima,a kada mu one ne pisu nesto bas lepo ,on ti njima napise “”Nemoj mi se upucavat”” haha Meni je Pitt podsecao na gargamela iz strumpfova haha
Proucava forumase
Uskoci na chat ko poludeo ,svaki dan jedno te isto pisao : 1. “Ima li je…"" 2. “”Odustat cete vi svi”” 3. Pobjedio sam,otjerao sam vas sve 4. “Nema Veverice I Cikkk zabranio sam im chat”” hahahah Krala sam mu nick,da ga malo zezam,tacnije razbijem monotoniju na chat-u ahha a znalo se da sam to ja…pih ali ipak je bilo zanimljivo ahaha Pitt zna dosta puta napisat” nesto duhovito,primjetila sam da cesto zna da odvali,samo tako sto izmjeni neko slovo u rjeci sto mu je neko napisao…kao da se igrao sa slovima ,moze se to videti po njegovom nicku BRAD PRESTAO PITT (Cikkk kraljicee haahahah znaces zasto pisem ovo u zagradi) ili kad udje kao Darb ( brad od nazad hahah) I tako jednom napisao da je novinar…Bilo mi smjesno,reko kakav crni novinar kad ti NE ZNAM pises zajedno ahaha Ali dade pravi odgovor,da nisu svi novinari pismeni ahah ma ko je danas uopste pismen ) I tako dosta sam vredjala tog coveka Brad Pitta,,reko hajde normalno da se salim hihi I kroz salu obecao mi je dati autogram od fudbalera Ante Rukavine hahah Cesto su na chat-u krali nickove pa da se prepoznamo,morali smo imati neke sifre. Haha E daaaaa….Pitt mi je ok jer je citao kad sam mu ja pisala o svojoj babi haha tacnije o njenim biserima.Od tada smo rodjaci ,moja baba je I njegova baba.mada po godinama moze mu biti zena HAHAAHAHAH “” Pitt Nosi daljinski upravljac sve vreme ,jer svaki cas te moze nazvati baba da procitas ovu analizu”” hahahaha Paznju cetera je najvise privukao sa svojom listom naj cetera ,sta li je vec ta lista….analizom haha Vidim da su mnogi zainteresovani za tu listu,pa samo dolecu citati. I ja sam,vec mjesecima cekamo tu listu valjda ce biti zavrsena do smaka svjeta ,24.12.2012. hahah ...Tako ulete padobranci na chat , I pisu kako Pitt krade nickove haha a drugi pisu kako to nije tacno jer ne zna ni pesmu sa you tube postaviti ahaha Ko ce ga znati…mozda I je ,a mozda I nije,mozda je neko namjerno izmislio,neki muskarac ,jer je ljubomoran na Pitta ,osvojio sve zene na chat-u HAHAAHAHAHAHAH Izlete neka slika (coveka od 200kg ) kao to je Pitt. Ma ne vjerujem ja to. A Pitt opet nije se pravdao,opet sve to ignorisao.svaka cast ahahah
Eto to je to,od farme 2,cini mi se 2010.god.... Ajmeeeeee I kad bi ovo trebala staviti na neko mjesto,bilo bi to 3. ili 4. Zasto?-Zato sto nisi pisao prosto,niki neke gadosti da bi bio duhovit. Ejjj bolan ,nikad kraj buahahahahahaha
ee jos sam se neceg sjetila sta mi je smjesno....kad kaze "Ma nije to Cikkk,ma nije to Veverica ,ma nije to Tw,netko ih kopira" A sigurna sam da je to isto namjerno pisao,a ja se ubijala da dokazem da sam to ja pa te sifra rukav ,pa te daljinski upravljac ahahah
p.s. Ako onaj Empedokle bude ispred mene ,odricem se rodjaka preko novina .[/b]
I tako,malo pomalo,mic po mic,odose s Foruma svi "starosjedioci" i nadam se da su otisli i opcenito s Neta,jer ako su otosli na neki drugi chat,forum,pdforum..ili kako se sve ne zovu ta internetska okupljalista,nista nisu napravili,jer to mi dođe kao presipanje iz šupljega u prazno. -Tko se uopce vise sjeca svih tih forumasa,pocevsi s Crnom Mambom,koja je vise bila na Forumu nego na poslu i doma zajedno,prica se da je si nasla bogatog šeika i da sad s njim krstari svjetskim morima,Gaga ili kako se ovdje zvala(uf ne mogu se sad sjetiti,)je isto visjela tu od ranog jutra i ne mali broj puta joj je zagorjeo rucak ili vecera,cime je skoro pa ugrozila,inace skladan brak.Cik je konacno odustala(rekao sam ja)i sad izlazi po beogradskim splavovima i uziva u zivotu,a na Forum svrati samo tu i tamo,pozdravi odzdravi i ode...Onaj Empe zvan Provala je zavrsio...e jbga necu sad o tome ovdje pisati,nije fer,Zex znan pod nadimkom"ajde me nazovi sutra"je nestao netragom,otkad ga je Tarra slomila nije to vise ni sjena od onoga Žexa,zapravo otkad nije njen on više nije svoj.Lazljiva dođe ponekad svrati,baci neku foru,ili pak stih i odmah ode,jer bas u tom trenutku je na vrata banuo njen muž!Trans vise nije ovdje nego sto je,jer se covjek jednostavno nemoze kontrolirati,pa svako malo dobije"crveni karton".I naposljetku,otisle su dvije forumasice koje su,ustvari,drzale Forum na nekom aktvnom nivou,po meni, dosta su i izdrzale,ali mislim da je glavni faktor odustajanja njih dvije,vjerovali ili ne,ljubav!!!Naime,o cemu se radi?Jednostavno su se djevojke zaljubile,to nisu mogle izdrzati,pa ljudi moji zahebano je biti zaljubljen i u RL,a kamo li na Netu,onda dolazi do raznih nemilih scena,treba sve to izdrzati...Megi u mojega zemljak i sugrađana a Tarra u Kuhanu nogu,da ne bi bilo zabune.Znam,mnogi ce reci da nije tako,ali ja znam da je!I sta dalje,pitam se.Na Forumu su dosli "neki novi klinci", među kojima,predpostavljam,ima i starih ali maskiranih i kloniranih,da ih nebi prepoznala ni vlastita majka...ali neka to je njihovo pravo. -Mislim da ce sada mnogi odustati otkad nema Megan i Tarre,pogotovu njihovi "sateliti"kao sto je Bracala zvani Seminarko,Noga je kartoniran,Trans također,jer oni jednostavno ne mogu bez njih funkcionirati.Sta je jadni Bracala bez Tarre..ahhahahaha S druge strane Meganini pristalice poput molene,lile,zglobnog,dimnjakijevića i ostalih su malo cvrsci i ali ipak ocekuju njen povratak,ali ja mislim da je ona rekla historijsko NE,mada,cesto kod zena NE,znaci DA.Bas danas gledan Forumu sve nepoznati nickovi,ali smjena uvijek dolazi,jedni odlaze drugi dolaze i tako redom...A sta da radimo mi "neovisni"forumasi!?Nista,mi cemo i dalje biti tu,ispracati "umorne borce"i docekivati"svjeze snage",i diviti se ljepoti Foruma i Internata opcenito. Brad Nezavisni
Neznam kako vi,ali ja vec za vratom osjecam dah jeseni.Ne tako davno bijahu one nesnosne vrucine,skoro pa 40 st.kad smo se pekli i kuhali,a sad evo,odjednom,priroda je dobila nekako cudan kolorit.Sve je u zutosmedim bojama,lišće lagano napusta grane i pravi tepih.Teska vremena za smetlare i fataLIste,a jakooo dobro za slikare,jer kazu,rana jesen je za njih najveca inspiracija.Bogme za mene nije,ja sam totalno"ljetni tip",mada nije ni pocetak jeseni loš,dok jos sunce sija,ali dalje kad pocnu kiše...strava! -Prvo kad se ljeti odijevam gotov sam za cas posla,kratke hlacice,majica,natikače i par sitnih potrepstina i gotovo,medutim,sad to traje kao kad se mlada sprema na vjencanje...hahhahaha -Prvo carape,pa hoce na nogu,pa nece,pa drži-nedaj,nerijetko i padnem jer ih pokusam obuci na brzinu bez sjedanja i onda pljassss. -Zatim hlace,po mogucnosti deblje,jer sam zimljiv,dok ih navuces prode citava vjecnost,onda opasac,buši novu rupu,trazi škare ili nesto oštro,jer pošten covjek dobije koju kilicu tijekom ljeta.I tek kad provucem remen kroz sve one petlje(zasto ih tolike prave?),shvatim da nisam stavi onu zaporku sto drzi kais na kraju!?Onda Jovo nanaovo...Potom ide nekakva potkosulja,pa majica,pa vesta,jakna tanka,jakna debela... -Na kraju izgledam kao NHL hokejas,kad prolazim kroz vrata moram se okrenuti na kant,,,,hahahahaa -Ali to nije sve,katkad u zurbi na kraju shvatim da sam zaboravio obući....gaće!!!Hahahahah -Kad se nekako,krajnjim naporom sormam,i izađem na ulicu,obicno kisa lije kao kad Crystel iz "Dinastije"place,išcupam iz jednog od 234 džepa mini-kišobran,raskrilim ga,a on se otvorio do pola,jer je pola onih žica "u autu".Nekako to poslozim,te ugazim u prvu lokvu,mlaz vode mi uđe u moje cipele,i ako je kiša topla onda ok a ako nije dozivim lokalnu anesteziju.Krenem dalje i molim Boga da vjetar ne puhne,ako puhne ode moja ubrella u tri lijepe..Pritom pazim da nekog ne ubodem u oko zicom od takozvanog kišobera,dok jednom rukom branim da meni netko ne zabije siljak kisobrana u čelo. -Obicno iduci do parkinga,naleti neki mladac s autom od tate s pojacanom muzikom,te me onaj muljavi mlaz ošine po cijelom tijelu tj.odjeci!?Opsujem nešto u bradu i krenem hrabro dalje...Dok jednom rukom drzim torbu,drugom vec spomenuti kišobran,trecom rukom otvaram vrata auta!?Šalim se ,nemam tri ruke,,hahahaah ali tu se pomognem zubima,nogama i govorom tijela...Prvo proturim glavucu unutra,onda nogu sto mi je utrnula,stvari bacim na drugo sjediste,pokusam sjesti,ne ide!!!Tek tad vidim da je branokiš zapeo za vrata i skroz se izvitoperio,svom snagom ga povucem unutra i cijela sila vode s njega se saspe na mene...Ovoga puta opsujem glasno,najglasnije,bacim bivši kišobran na mokri pod auta,nekako se docepam kljuceva iz nekog od džepova,pokusam gurnuti u bravu,neće!!!Naravno bio je to kljuc od stana,i tek nakon nekoliko pokušaja,nađem oriđiđi ključ,kresnem,upalim glasno mjuzu,startam i krenam svom snagom da prskam ljude!!!E zato,i zbog jos 1001 razloga ne volim jesen!!! Brad Stiglajesenjazanesen
Megan dragi moj rode,ovo ti pisem namjerno na svome blogu jer znam da ovi drugi što cu ih eventualno spomenuti"ne citaju moje postove"pa da se nebi uvrijedili,jer kako znas,nista ne pece jace nego istina. -Kao prvo,drago mi je sto si se odlucila otici s Foruma,to ozbiljno mislim,jer gledajuci realno,koja ti korist od toga,to je samo jedan porok/ovisnost kao pusenje,alkoholizam,droga...dakle,to konzumiras a od toga nikakve koristi,a bogme kosta i vremena,zivaca,i jos mnogočega. -Gledajuci,svi na kraju odustanu,na ovaj ili onaj nacin,i onda se pitaju zasto to nisu ucinili mnogo,mnogo ranije.Recimo,kad bi jos bila ovdje i "gljivarila"narednih,stajaznam,dvije godine sta bi time dobila!?Moj odgovor je,nista,veliko nista,postala bi poput ovih forumasica kao sto su molena,rakel,lila,lazljiva...stara cura/babadjevojka u ocekivanju hoces li na Netu naci"čovjeka svog zivota"!?Usput postavljajuci neke slike s Neta,kopiranjem tudih radove,ljuteci se na sve i sva,i lijecenjem frustracija pred klimaks... -Bas zato je dobro sto si rekla Ne Forumu,i ne samo zato...Sto se tice ovih kao razloga za odlazak,ja mislim da je to samo kap koja je prelila čašu,vjerojatno je to u tebi odavno kuhalo,i mislim da je admin imao pravo sto se one slike tice,mlada si jos i naivan,znam da nisi to namjerno postavila,ali taj Hitler se ne postavlja ni u kakvom kontekstu,a pogotovu ne u ovome,gdje aludiras na "prvi",ni Hitler ni bilo koji politicar,pa nije ovo politicki Forum,dao Bog ima na milijune drugih tema,ne treba nam politika... -Citajuci ove"podrske"sto ti daju sve odreda "zrelije zene"to objesi mačku o rep,jer 'ebe se njima hoces li ti otici ili ostati,njima si ti bitna kao paravan,jer misle ako moze ona s 22 godine zaste nebi mogle mi koje imamo godina ohohooo,e zato one zele da se ti vratiš!Znas onu narodnu-Ne laje kera radi sela,nego radi sebe same-.I sama znas da su na Netu obrnute vrijednosti,samo okreni naopacke izgovoreno(napisano),i dobit ces pravu istinu! -I zato,izdrži,nedaj se i pusti ove nazovi podrske,na muci se poznaju junaci! -Lijep rođacki pozdrav i uživaj u Novom životu!!! Brad Prestonaforumubit
Eee daaa, i ja nisam rekla da odlazim sa net-a
-Gledajuci onako više sa strane,i prateci koliko mogu,ovaj Forum primjetio sam da neki sudionici ovog mrežnog okupljališta ,ovo shvacaju kao biti ili nebiti,čakštoviše,kao jedno i jedino mjesto u njihovom zivotu,gdje se događaju,po njima,najvažnije stvari presudne za njihov zivot uopće!?Ne daj Boze da su "odsutni"dan-dva,šatro,ili da stu otišli na neko imaginarno putovanje u barcelone,italije,novestare pazare,pusta ljetovanja po grckama,hrvatskama i tkojoszna koje sve izmišljotine,i kad se kao vrate ponovno na Forum,s kakvog nepostojeceg seminara,odbojke,posla(koji zapravo nemaju(!))Onda se dogodi mirakul,cudo,i ta osoba sve zna sto se zbivalo na Forumu!?Postoje samo dva suvisla obješnjenja,prvo ili su vidoviti,ili besramno vire,trećeg nema da Bog kaže! Tako da preporučujem tim i takvim mojim dragim forumašima,da bolje lažu,kad to već rade,jer,kako sam vec rekao,sto x je teze lagati nego istinu govoriti...Uostalom,zar je tesko priznati bio/bila sam na selu kod strinine kume tetke,ili brao/la sam kukuruz,lubenice,gljive,nisu mi roditelji dali pristup kompu,iskljuci li mi net radi neplaćanje itd...itd... -Vjerujte,tako ce te postici simpatije,porast ce vam popularnost na Forumu,cak cete se udati/ozeniti ovdje,ovako lazuci,bojim se,neće moći ove noći!Pa sjetite se one Zoo nase,cura je bila iskrena i sad je sretna i uživa.Kazu da ona i njen dragi zive kao golubovi,malo ona leti kroz prozor,malo on,,,hahahhhah,no pustimo sad sale i posalice,i prihvatite moje(besplatne)savjete,ne folirajte,ne lazite,ne idealizirajte,budite iskreni kakvi ste u realnome zivotu,i to ce vam se vratiti...Nebiste vjerovali,ali postoji i zivot izvan Neta... Brad Svevidi.
Evo,cekajuci neku provalu od mojih dragih forumaša,da podsjetim na neke"bisere"izrecene dosad... Kraljica Provala,kako je zovem od milja,Tarra,je jednom prilikom,mislim na chatu,izjavila kako Empe piše kratko,ali glupo,,,bauhahahahahahahahah,definitivno Kraljica,valjda je mislila reci,eto,kako Empe piše malo ali kvalitetno,medutim,njoj se to "otelo".... Taj isti Empe,je također lupnio pa ostao živ.Naime bila je rasprava o zdravoj hrani,pa je siroti Empo,htijuci ispasti pametan izjavio kako je paradajz "kraljica povrća"...hahhahahaah,ne znajuci da je paradajz muskog roda pa bi on moga biti eventualno Kralj,Car,Knez....ili statijaznam povra....Ne budite niti vi lijeni,bubnite nesto,pa ako ostanete zivi,krajem godine je izbor za"Izvalu godine",ocekuju vas vrijedne nagrade i drugo,,,
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu