Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 17 Jul 2025, 00:29

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:25
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

LJUBAV &ZALJUBLJIVANJE NA NETU
-Potaknut nemilim događajima ovdje na Forumu,mada nisam upućen o čemu se točno radi,pa da napišem riječ-dvije o toj temi.
-Kada prosječnoga posjetitelja upitate zašto je ,zapravo,na chatu,forumu i sl.on će vam filigranskom preciznošću ispaliti da je tu,radi glazbe,da ubija dosadu,da se druži,i tkoznaštajoš...Nitko,ama baš nitko,neće reći zašto je zapravo tu na netu!?
-Samo oni najhrabriji,će kroz neku šalu proturiti naznaku da je tu,ustvari,radi,najkraće rečeno,ljubavi!!!!Jer,htjeli mi to priznati ili ne,ljubav pokreće svijet kao takav,a mi smo dio toga svijeta,i svima nam treba nekakva ljubav.Pa zašto onda ljudi to ne priznaju!?
-Vjerojatno zato što je to,kao,neka vrsta "sramote",tabu tema,jer smatra se,naime,da oni koji dolaze na net,ne mogu u RL naći si partnera,da su nesigurni,iskompleksirani itd.Međutim,ja mislim da nije tako,u većini slučajeva(mada,ima i toga),nego,ljudi jednostavno dođu iz radoznalosti,možda viška vremena,i još iz 100 razloga...I onda polako postaju biti,na neki način,ovisni,nešto slično kao ovisnost o cigaretama...Tad im se netko nepoznat,tko zna otkuda počne dopadati...sviđati, kao da ga znaju stoljećima,a "oči mu nisu vidjeli"(kako kaže Mamby)!Tad počinju dolaziti sve češće i češće,znoje im se dlanovi dok pale comp,dok se program digne traje im vjekovima i to prerasta u pravu ljubav,još jaču nego u stvarnom životu,jer u RL postoji način da se ljubav "konzumira"i njeguje...ovdje ne!?
-Onda oni odvažniji mijenjaju internetska pomagala,kao što su e-mail,skype,msn,pdv,hdz,sdp..ahhhaah...pa i neki tu čak i "vode ljubav",mada mi nikad neće biti jasno,na koji način,ali nebitni je to...dilaju se brojevi telefona(ako su ista mreža)radi skupoće,daju se podatci svi mogući od krsnog lista pa do podvrde o razvodu braka!!!?Što zaljubljena osoba na netu može napraviti gluposti to nemože nitko,sve opijeni "ljubavlju"....Tu dolazi do svađa,psovanja,ljubomornih ispada partnera,podmetanja,špijunaže preko lažnih nickova,svašta nešto...prijeti se odlascima s neta,tatom,mamom,bratom koji je na robiji....I to sve preko ove kutije koji neki zovu još i kompjutorom,pa zar to nije stašno dragi moji!??'
-Nigdje više laži nisam vidio nego poslije lova,prije političkih izbora i na netu!!!
-Svi su jako zgodni/e,vitki,osunčani,preplanuli,jednom rječju prosto neodoljivi i nadesve duhoviti(?),pa se ponekad zapitam, dali sam na netu ili na svjetskom izboru za miss i mistera kugle zemaljske hahhha....Zašto ovo pišem,pa zato da razmislimo svi kad se idemo "zaljubljivati"na netu,jer to se pokazalo u 99 posto slučajeva promašaj kao kuća,e sad dali ste vi u onih njedan posto,hmmm nebih rekao!!!
-Ajde" još nekako mogu shvatiti cure,one su nježna bića i podložna zaljubljivanju,ali brate dragi,kad vidim muškarca,da se preko neta zaljubio,a uopće,nezna u koga,e to je onda prestrašno!!!
-I zato dragi moj narode forumaški i ini,drugi put,dobro razmislite, kad se uputite u avanturu zvanu"zaljubljivanje na chatu",nemojte ponoviti greške drugih nego učite na njima!!!
-Napišite i vi nešto o tome,iz svog ili nečijeg iskustva,primam sve i pohvale i pogrde....

Voli vas (i zaljubljen je u vas)Pitt....hhahahaha

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:27
Korisnikov avatar
Born to die

BIG BROTHER VAS GLEDA!!!
-Kod neke pećine, u nekoj zabačenoj planini, polugola,rasčupana žena nestrpljivo,tapka,reklo bi se nekog čeka.U ne baš nježnoj ruci,drži dva kamena,i nešto suhoga granja,samo se malo osvrne oko sebe i opet posmatra.Jednom rukom pravi kačket da bi se zaštitila od jakoga sunca i dalje zuri u daljinu i čeka...I odjednom joj se pojavi blagi smiješak na ispucalim usnama,netko dolazi...Čuje se samo pucketanje grančica iz obližnje guste šume...A onda se pojavi,iskorača puteljkom iza prvih drveća,bradati muškarac,isto oskudno odjeven,zapravo, na sebi je imao samo neke kao gaćice od leopardove kože.Na jakim plećima,maljavim i širokim,nosio je neku nemalu ustrjeljenu životinju!?To je bio njihov ručak...Žena,žurnim korakom potrča prema njemu,te mu pomože skinuti teret s leđa.On se sagnu u poluklečeći položaj,i baci "ručak"na tlo,ispravi se,prijeđe korak-dva te sjede na neki poveliki kamen.Žena sjede kod njega,nešto nerazumljivo promrmlja,on joj isto takvo nerazgovjetno uzvrati,jednim skokom se diže s kamena uhvati grubo ženu za dugu i nenjegovanu kosu i odvuče u pećinu....
-Sve to su pratili sa stijena iznad ,dvojica,isto tako"lagano"obučenih bradonja,također nešto pričajući na bogznakojem jeziku,jedino se se dalo naslutiti da njih dvojicu živo zanima šta će se dogoditi u pećini...
-Bio je to prvi reality show,Veliki brat,Big brother....
-Hiljade godina kasnije,negdje u Nizozemskoj,negdje krajem prošloga stoljeća(1999)
počeo se prikazivati prvi Big brather producentske kuće Endemol,koja je poslije prodala prava širom svijeta ušla u legendu i masno se oparila.
-Svijet je naprosto poludio za tim,svi su htjeli vidjeti nečiju intimu 24 sata na dan,njihove emocije,i sve ostalo dobro i loše...
-U naše krajeve je Big brother došao relativno brzo,u jesen 2004 u Hrvatskoj je emitiran prvi Big brother,gledateljstvo je bukvalno poludjelo za njim,pravile su se specijalne emisije o tome,bilo je u glavnom dnevniku,ljudi su intervjuirani na ulici,svatko je imao svog favorita,ili nekog nesimpatičnog,oboreni su svi rekordi u slanju sms-ova,televotingu....
-Poslije je održano,ja mislim,još pet sezona(od toga jedna u Tajlandu'?),te jedan "calebrity bb",koji je propao i prekinut prije kraja,a pobijedila je Danijela Dvornik,supruga pokojnog Dina Dvornika!
-Pratio sam sve te realityje koje sam moga gledati,ne sto me oni nešto zanimaju,nego da vidim taj fenomen ponašanje običnog čovjeka u neobičnoj,ekstremnoj sitaciji,i dokle može ići ljudska glupost!?Uglavnom su to glupi i dosadni ljudi,mišićavi,tetovirani,nakićeni,izbušeni itd.,muškarci,te sisate guzate,neelokventne i dozlaboga dosadne žene...
-Posebna je priča s rialitijima u Srbiji,kako sam mogao pratiti Pink BH,bio sam redoviti gledatelj svih ti pustih realytija,osim ZG,od Farme,preko Velikog brata,do ubijbože lošega Dvora.Više od toga me fascinirao interes ljudi u Srbiji za to(u Hr,nije ni približno tako),samo što ljudi nisu zaratili jbte!
S vi su se dizali i lijegali s pričom dali je baš Saša otpilio Maji štikle,hoće li opet Marina Perazić hrkati,hoće li Topalko osvojiti Sandru ili Marko možda,dali je onaj poljubio Milenu tu ili tu,e baš je tu,hoće li Maca nakautirati Miloša,hoće li Miloš srediti Firčija....i sve je to narod proživljavao ko" da su to njihovi rođeni,brakovi su se raspadali radi toga što je muž rekao da su Marijana i Nemeš u pravu,a žena da su nemoralni...Neke su se dvije bakice potukle jabukama u Novom sadu na pijaci(nadam se da nije baka od moje rodice!),jer je jedna strasno bila za Miloša semberca,a druga je svim srcem navijala za Firčija mađara!???Otvorene su,govorka se,kladionice hoće li Marijana tokom seksa i dalje biti mirna ili je "miješati"!?I tako redom,prepričavalo se po tramvajima,autobusima,kočijama,biciklima,slale su se nemilice sms poruke,opet se zvalo telefonom,linije su bile zagušene,za vrijeme finala druge Farme poslano je više od 700.000 sms-ova!???Rekord nad rekordima!!!I šta je poanta toga svega,pitate se dragi moj puče forumaški?!Pa,naravno,profit,svi su zaradili,producenti,tv-kuće,sudionici... samo je narod,kao i uvijek,ostao "krathih rukava"i praznih džepova!Ostaje uvijek ona narodna,kad se hoće zavarati narod:Hruha i igara!

Voli vas sve reality Pitti,hahahah

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:29
Korisnikov avatar
Born to die

Dobro vece dame i gospodo, dolazim u ime stranke CISTO MAZANJE OCIJU , kao ministarka zdravog razuma
Treba u nekoliko recenica da vam objasnim plan i program,tacnije receno tok nase predizborne kampanje koja krece zajedno sa nogodisnjim praznicima.
Evo ukratko pod crtama:.

- Svaki dan ispred kancelarije naseg druga Tita delicemo vam besplatno toalet papir.
- Nas predsednik stranke zajedno sa uvazenom minstarkom unutrasnje lepote ii sjaja Tarrom takodje ce vam deliti beli luk protiv uroka, mislimo da je to nasem narodu veoma potrebno!
- Dobicete bonove za paketice,samo moracete da sacekate jos 10. dana dok nas predsednik sa ministarkama ne otvori svaki patic i ne izabere ono sto valja pa ih opet zalepi.
-Ove godine necemo deliti brasno i secer jer ionako nemate para da platite struju,zato ispred Trga mladenaca odlucili smo da vas pocastimo sa kineskom hranom ( peceni psi na srpski nacin)
- Tacno u 00:00 h ko bude u Prvom redu na Bajaginom koncertu dobice majicu s potpisom naseg predsednika ZEX-A i parolom "SVE MI DIRAJ SAMO OCEVINU NE""
- Ovaj put jedino nasa stranka je mislila i na nase najmladje gradjane Zato delicemo na trgu Majke Jevrosime besplatno kondome,jer opasnost vreba na sve strane
- Za badnje vece cemo da okrecemo vola - vi mozete da prisustvujete tom cinu, i da gledate kako nasi clanovi degustiraju!
- Za Bozic -posto ionako se deca pijana radjaju ,cela nacija pijana,nema potrebe da delimo crno vino-tu cemo jos smisliti sta cemo deliti da vam zamazemo oci.
- A za srpsku Novu Godinu- delimo karte svima BESPLATNOOO

Slika

dakle vidite mi jedini mislimo na vas i zato dajte nama vas glas!!!!!

SRBIJA DO TOKIJA!!!!

Vasa ministarka zdravog razuma
Megi Simpson
Umetnicko ime:Mima Shish

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:30
Korisnikov avatar
Born to die

MOJA FORUM SIMPATIJA
-Vidim svi ovdje na Forumu imaju "simpatije","momke","djevojke","kume","komove"...i tko zna kako se sve ne zovu naši cyber prijatelji.
-Pa i ja,ako niste znali,također imam svoju "simpatiju"ovdje.Pošto su me već otkačile moje lijepe curice,kao što su Čik,Blessa,Laža,Mamby,ustvari,da ne nabrajam,sve me pedaliraše,hahhahh,ipak, moja"simpatija"je tu!Da bi ste je lakše prepoznali,a da samo ne kažem ime(to nebi bilo zanimljivo),ja ću je onako opisati kako je ja vidim,a vi ćete je po tome,siguran sam,prepoznati...
-Ovako:
-Ona nije plavuša,dolazi iz velikog grada iz Srbije,ali ne iz Beograda
-Ima kosu,kolko mi je poznato,do pola leđa otprilike
-Ima između 20 i 30 godina,još sam je na chatu upoznao,mada zadnjih,recimo,tri mjeseca je stvarno rijetko bila na chatu,uglavnom je tu na Forumu
-Na Forumu je od 18.12.2010 godine,kad se registrirala u popodnevnim satima,jučer je joj bila "godišnjica"na Forumu,ovom prilikom joj čestitam!!!
-Kako ja to volim,njezinom nicku koji ima na Forumu dodao sam jedno slovo
-Nedavno je imala tu na Forumu aferu sa svojim"dečkom"/"simpatijom"
-Taj njen virtualni "dečko"ili "simpatija" u imenu svoga nicka ima sva različita slova
-Grad iz kojeg ona dolazi također ima sva različita slova u svome imenu,stim da mu je srednje slovo u imenu I,te u imenu njenog grada ima i slovo N
-Ime njenog grada sadrži neparan broj slova
-Kroz njen grad protječe rijeka,koja u svom nazivu sadrži slova V,A,N
-Iz njenog grada jedna je persona kojoj je zanimanje pjevanje,i ima dva sina,bila učesnik realityja "Farma"i "Dvor",u Dvor je ušla naknadno , te poslije izbačena prije kraja,a prvo slovo u imenu joj je M
-Ta je djevojka i sinoć bila na Forumu
-I tako mogao bi do sutra nabrajati o njoj,nadam se da ste prepoznali moju forum"simpatiju",ako jeste onda mi tu javite tko je ona po vašem mišljenju...a ona sama neka mi se javi, sto posto znam da će se prepoznati...
-Poslije ću sve obrazložiti...a vi atlase i miša u ruke,pamet u glavu i otkrivajte!?
-Voli vas sve i simpatizira Pitt!!!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:31
Korisnikov avatar
Born to die

MOJA FORUM SIMPATIJA
-Vidim svi ovdje na Forumu imaju "simpatije","momke","djevojke","kume","komove"...i tko zna kako se sve ne zovu naši cyber prijatelji.
-Pa i ja,ako niste znali,također imam svoju "simpatiju"ovdje.Pošto su me već otkačile moje lijepe curice,kao što su Čik,Blessa,Laža,Mamby,ustvari,da ne nabrajam,sve me pedaliraše,hahhahh,ipak, moja"simpatija"je tu!Da bi ste je lakše prepoznali,a da samo ne kažem ime(to nebi bilo zanimljivo),ja ću je onako opisati kako je ja vidim,a vi ćete je po tome,siguran sam,prepoznati...
-Ovako:
-Ima između 20 i 30 godina,još sam je na chatu upoznao,mada zadnjih,recimo,tri mjeseca je stvarno rijetko bila na chatu,uglavnom je tu na Forumu
-Na Forumu je od 18.12.2010 godine,kad se registrirala u popodnevnim satima,jučer je joj bila "godišnjica"na Forumu,ovom prilikom joj čestitam!!!
-Taj njen virtualni "dečko"ili "simpatija" u imenu svoga nicka ima sva različita slova
-Grad iz kojeg ona dolazi također ima sva različita slova u svome imenu,stim da mu je srednje slovo u imenu I,te u imenu njenog grada ima i slovo N
-Iz njenog grada jedna je persona kojoj je zanimanje pjevanje,i ima dva sina,bila učesnik realityja "Farma"i "Dvor",u Dvor je ušla naknadno , te poslije izbačena prije kraja,a prvo slovo u imenu joj je M
-I tako mogao bi do sutra nabrajati o njoj,nadam se da ste prepoznali moju forum"simpatiju",ako jeste onda mi tu javite tko je ona po vašem mišljenju...a ona sama neka mi se javi, sto posto znam da će se prepoznati...
-Poslije ću sve obrazložiti...a vi atlase i miša u ruke,pamet u glavu i otkrivajte!?

-Kako je neizvjesnost trajala puni dan,a neki su već i skužili,vrijeme je,dragi moji forumaši,a posebno forumašice,da otkrijem tko je moja Forum"simpatija"!
-Naime,tu se krije jadna,pa rekao bih,zagonetka,,Kad sam razmišljao onako koje su mi forumašice najdraže,izbor je bio stvarno veliki,moglo bi se reći skoro sve forumašice su mi najdraže...ali ipak morao sam izdvojiti,po mom sudu i osjećaju,ne jednu negoli čak dvije meni najdraže furumašice i samim tim moje Forum"simpatije".
-Zašto je to tako,sigurno se pitate vi!?No stvar je vrlo jednostavna,jer njih dvije su najaktivnije na mom blogu,uvijek spremne na šalu,pomoć,imaju ogromnu pozitivnu energiju i sad da ne nabrajam više...čak ću,ekskluzivno,samo njima dati intervju,,hahahahah.
-A onda sam uočio da imaju dosta sličnosti njih dvije pa sam to jučer predstavio u nekoj vrsti zagonetke,koju ću sad razjasniti,onako nabrajajući taksativno...
-Pa idemo...
-Istina je da nijedna od njih nije plavuša,Megan je brineta,a Tarra crnka više,ne dolaze iz Beograda,prva je iz Novog sada,druga iz Niša,dakle,drugi i treći grad po veličini u Srbiji...
-Jedna ima 21,a druga 25 godina(napisao sam između 20 i 30),i imaju kosu do pola leđa,što je otprilike tako,bar koliko ja znam...
-Obje sam upoznao na chatu,međutim slabo su tamo boravile u zadnja tri mjeseca...
-Na Forum su se zaista registrirale istoga dana,18.12.2010 i to poslije podne(?)(pogledati njihov profil!!!)
-Svakoj od njih sam dodao zaista po jedno slovo u nick,Megi=Megan,Tara=Tarra
-I doista,imale su ovih dana afere sa svojim cyber "momcima"ili"simpatijama"...
-Ti njihovi "dečki" ,kao što sam napisao,stvarno imaju sva različita slova u svome nicku(P i c a r d,,,Ž e x)...
-Također,gradovi iz kojih su ove dvije curice, imaju sva različita slova u svom imenu(N o v i S a d,,,N i š),a srednje slovo grada je I(novIsad,,,nIš),a zajedničko slovo tih gradova je i N(Novi sad,,,Niš),a i imaju neparan broj slova gradovi Novi sad 7,a Niš 3!
-Napisao sam da kroz grad moje Forum"simpatije"protječe rijeka koja u svom nazivu ima slova V A N,i istina je(duNAV,,,NišAVa)

...
-Rekao sam da je iz njenog grada jedna persona sudjelovala i u Farmi i Dvoru,da ima dva sina,da je u Dvor dosla naknadno a izbačena prije vremena,i da im imena počinju sa slovom M,i gle čuda Maja Nikolić(Niš) je bila na Farmi,poslije na Dvoru,ima dva sina,izbačena s Dvora prije kraja,a ime joj počinje s M,to sve ima i Miloš Bojanić(Novi Sad)!!!
----- Mnogo sličnosti kod njih dvije,doista mnogo,i ja ih simpatiziram,istina,na različite načine,ali istim intezitetom,bez trunke nekih primisli i zle namjere!!!!

Voli vas i Lovi sve Pitt!!!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:34
Korisnikov avatar
Born to die

NAJ(LUDA) NOĆ
-Zasigurno se, ovih dana,svi pitate gdje dočekati Novu godinu,gdje,kada,skim,samo su neka od pitanja koje si postavljate u svojoj forumaškoj i chaterskoj glavi.
-Prošli doček kao da je bio jučer,dok lupneš dlanom o dlan,dok rekneš sex, evo opet dočeka,samo što nije.Ja mislim od kada je svijeta i vijeka,glupljega običaja nema,ali opet,kad malo bolje razmislim,hajde neka se nešto događa,pa makar i ta parada kiča i neukusa, kad razularena gomila negdje na nekome trgu odbrojava čoporativno:tri...dva...jedan...onda se pogase svjetla i svi uglas, prateći riječi nekog pijanog voditelja s bine,s ushitom mahnito poviču:-SRETNA NOVA GODINA!!!!I onda dohvatiš prvu osobu do sebe(poželjno da je suprotnoga spola)i pošteno se izbalite,iscmačete,kao da se znate 100 godina,a onda shvatite da je vrijeme raznih gripa i viroza,te panično brišete ostatke slina sa svoga lica...A dobro plaćeni lokalni bend nastavlja dalje svoju "svirku"sve do jutarnjih sati....
-Svi skaču,ko" ludi i plešu,mada nitko ne razumije niti jednu notu,ni riječ pjesme...
-Nova godina se oduvjek čekala,još od starih vremena,nadajući se da će kao sljedeća biti bolja,ali to se još nikada nije dogodilo,zapravo,svaka iduća je bila još gora i gora..i gora...
-Ja sam svoje prve dočeke imao kao dijete,roditelji su me vodali po nekim mjestima,kod,prijatelja,kumova,ovog onog,,,i jedino čega se od tada sjećam je pijani ljudi,stolovi načičkani raznim jelima,plesa ,koji mi je ličio na sve više nego na ples,,,povraćanja "čekača" u jutarnjim satima, i odvratnog mirisa raznih alkohola u zraku..
-Poslije u tinejdžerskim danima je to postalo malo zanimljivije,to je bilo u prijateljskim krugovima,nas muških i ženski,već su počele prve simpatije,ljubavi,pipanje,prpanje,drpanje,šlatanje...Sjećam se,tako jednog dočeka iz toga perioda,kad sam plesao sentiš sa nekom curicom,sad neznam joj ime,i kad me je na uho upitala usred pjesme"Krivo je more"od Jagoda,dali to imam baterijsku lampu u džepu!?Kad nisam pao u nesvijest od stida...Naravno,nije bila baterijska lampa,hahahaha
-Poslije u zrelijoj dobi kad sam se zamomčio,već je bio doček s curom stalnom,ili nekom "nađenom" za tu priliku,tad bi pali poljupci,kad se malo podnapije,a ponekad i koji sexić,zavisi....
-U još zrelijoj dobi,sve mi je to bilo dosadno, nego sam sa svojim dragom,čekao Novu,kući,samo nas dvoje,to mi je najbolje bilo,ili u krugu bliskih prijatelja,ili s rodbinom(osim Megan),hahahah
-Mjesta na kojima sam dočekivao Novu su stvarno bila raznovsna,od opskurnih podrumskih prostora,uređenih samo za tu priliku,preko stanova,kuća,hala,sala,hotela,motela...ali uvjek je jedan faktor bio presudan za kvalitetu dočeka,a to je,trenutno raspoloženje u kojem se nalaziš i ekipa s kojom čekaš...
-Zadnjih godina,uglavnom čekam u Opatiji na šetnici ,ako je lijepo vrijeme,šetajući uz more,ili u Zagrebu s frendovima,u nekom restoranu,stanu ili tako nešto,poslije se možda izađe na Trg,gleda vatromet,pa ako se živ ostane,i ne pogodi te kakva,raketa ili projektil,lagano kući na spavanje s baterijskom lampom u džepu,hahahah...
-I zato dragi moj svijete forumaški,dobro razmislite, gdje ćete čekati ovu Novu, recesijsku godinu,ali ipak,budite optimistični,kao i ja,ako sve propadne,opet nam ostaje Forum,i kad se kazaljke poklope u ponoć,sjetite se da vas i ja volim i ljubim... I Sretna vam Nova 2012 godina!!!!

Novi vas sve Pitt!!!

Poslednji put menjao MeGi dana 29 Sep 2012, 18:36, izmenjena samo jedanput

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:36
Korisnikov avatar
Born to die

KAKO PREPOZNATI NET NE(OVISNIKA)
-Možda,bude te li se kojim čudom,našli u Zagrebu,naletite,dali autom,pjehe,ili štajaznamsčimjoš,na čudnog tipa,koji dok se vozi kroz grad,ili pješači, ima oboren pogled,i postoji velika mogućnost da se u nekog zabije i sudari,jer on bulji u mobitel i nešto svako malo prebire po sitnim tipkicama...to je onaj Bradpresto Pitt,stalni posjetitelj raznih chatova,foruma i još svašta nešto...i čak kad sjedi u kafiću,dok okolo njega sjedi hrpa lijepih curica on ne haje ni malo za to,nego kao omađijan prebacuje stranice Foruma i prati tu hoće li navrnuti koja njemu omiljena forumašica,,kojeg li apsurda!!?
-Tristotinjak kilometara dalje u Novom sadu, Megan bez milosti gazi po kurjim očima poštenim građanima u autobusu javnog gradskog prijevoza,samo zato što joj je pogled uperen u zaslon njenog "pametnog"fona,da joj nebi koja riječ promkala,i dok tako rastrešena od "događanja"na Forumu profura tri-četiri stanice i svojim najkicama gazi po opancima seljaka koji idu na pijacu,ona konačno siđe dolje jer joj je baterija "na rezervi",shvati da je otišla u skroz suprotnom pravcu...
-I kad nekako dobaulja do kuće,već s vrata baca svoj crni ruksak marke Kappa,precizno na kauč,zamalo da pogodi babu,i mahnito trči u svoju sobu i lijevim polukružnim potezom noge pali svoj kompać,baca jaknu preko glave na fotelju i strpljivo čeka da se digne....windows,te već memoriranim potezima (ciju,ciju)mišem klikne na Forum...i uđe u svoj začarani svijet,ne čuvši mamu da je pita dali je gladna,kako je bilo,jeli položila ispit,dali je kupila Iibrufene,Caffetine....I onda osjeti da je nešto stiska,osvrće se i glada šta je to,i konačno se sjeti da mora ići piškiti na wc,,,,!!?
-A južnije u gradu Nišu,Tarra u svojoj sobi,okružena hranom,a prijesvega pićem,cigaretama i još nekim potrepštnama(nije za javnost),isto tako,surfa po bespućima interneta,a centar joj je,zna se,Forum,gdje svrati ali više ga ,onako ,iz prikrajka prati,hahahah,ponekad navije neki spot,stavi sličicu(po mogućnosti mede!!),valjda je medo na grbu Niša,kad ga toliko forsira,uglavnom,između dva mamurluka,ona je tu,nema greške...
-Otprilike, ugrubo, bi tako trebao izgledati i ponašati se "pošteni net (ne)ovisnik",mada, ima još nepisanih pravila o tome,pa navedimo neka...
-Net fanatici uvijek dolaze na net u određeno vrijeme,možeš po njemu sat naviti...
-Oni strogo prate da im nešto ne promakne,pogotovo njihovih omiljenih forumaša...
-Sve njihove misli ,bilo da su na netu ili ne, su usredotočene na net...
-Djeluju pomalo zbunjeno kad se nađu u RL-u....
-Imaju,neki,podočnjake,tako da liče na malu pandu,hahaahahah....
-Po noći se bude,ne da piške,nego da provjere ima li koga na netu...
-U ranu zoru,prije nego što nekamo idu,obavezno "prelistaju"stranice ili ostave neku poruku,narodu forumaškom....
-Guza im je malo povećana od silnog sjedenja....
-Bole ih leđa od sjedenja,te imaju blago iskrivljenu kičmu....
-Oni(pogotovu ako su zaljubljeni)prijete da će otići s neta,ali uvijek se vrate,hahahah
-Oni su natprosječno lijepi,zgodni,nadareno,obdareni(pogledajte avatare!!!)
-Oni imaju "rezervne"nickove,awacse za špijuniranje...
-Oni jedu za tastaturom,miš im je toliko mastan da bi ga mačka radije pojela nego pravog miša(samo mi recite kad ste zadnji put prebrisali tipkovnivu!?) -ne sjećate se jelda?-To sam i mislio...
-Itako dalje i tako dalje....i ako ste se prepoznali u nečemu od ovoga,da, vi ste ili ćete uskoro postati net ne(ovisnici)!!!!

-Sve vas (ne)ovisno voli Pitt!!!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:36
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Megi je napisao:
MOJA FORUM SIMPATIJA
-Ovako:

Auuuuuu,hahahahahahha,cuj to moje forum simpatije od toga je jedna postala rodica a druga nerodica,,,hahahahahah

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:39
Korisnikov avatar
Born to die

URBI ET ORBI
-I evoga,dan po dan,vrijeme leti i zimi i ljeti,pa ja sam već dva mjeseca na ovome Forumu!?Prođe ovih šezdesetak dana dok rekneš seks!Znači ako je brzo prošlo bilo mi je interesantno!?I je, bilo je!
-Kad sam onomod tu došao,mislio sam ma neću ja biti tu puno,malo ću tu nešto napisati,pozdraviti svoje drage chatere,pa se povlačim na "pričuvni položaj".Ali vraga,ostah ja i više od plana...Zanimljivo je cijelo to vrijeme bilo pratiti sva ta "događanja"ovdje i sve te živopisne likove....Čak sam "upoznao"i neke nove forumašice koje nisu došle s našega chata,poput moje lijepe Kone,lijepe ali nepovjerljive molene itd...I svako novo poznanstvo za mene je velika dragocjenostnovoiskustvo,jer svatko od njih nosi nesto posebno u svome liku,nešto neponovljivo,što me je oduvjek intrigiralo...
-Naravno i ovaj put se sve vrtjelo oko te čarobne riječi LJUBAV!!!Zapravo,nevjerojatno je koliko tu ima kombinacija,tko skim,kako,gdje,zašto...Prvo,moja ljubljena rodica Megan se zaljubila,eto baš ona koja se klela da joj se to nikad neće dogoditi,ali,kako to biva čuda se dešavaju...
-Pojma nemam u koga se zaljubila ali to je nebitno,bitan je taj lijepi osjećaj leptirića u njenom trbučiću,koji se nekad,a bože moj,pretvori u bol,jer,kako znamo ljubav je i bol!!!Megan moja dobrodošla u svijet ljubavi i tuge...
-Druga, njena sekica,kako se zovu,Tarra moja,je pak priča za sebe,ona je Dr.Jakyll i Mr.Hyde,što će reći danju umiljata ovčica,maza,dobra curica...a uvečer vamp-žena,sex-machina,psovačica,osvajačica i što sve još ne!!!!Šta se tu događa,vrag će ga znati,to ću snjom jednom ispitati nasamo,bude li prilike,ali i kao takva jako mi je draga i uz već spomenitu moju Megan najčešća je posjetiteljica mojega bloga,na čemu se njima dvjema ovim putem zahvaljujem još jednom,i ne trebam niti spominjati da njih dvije najviše volim(nisam ni ja lud,ahhaahah)...
-Ja uglavnom "ordiniram"na Forumu putem pp-a,to mi je nekako najdraže jer na taj način, jedan na jedan,najbolje upoznam tu forumašicu,i dakako,putem svog bloga...
-Na ovaj tamo takozvani chat ili šta već,stvarno rijetko idem,jer tamo se nezna tko pije a tko plaća,to je nešto strašno sporo,a osim toga te nekakve "igre"tipa,RIJEKA,GRAD,SELO,VESELO,BILJKA,SMILJKA sam igrao u valjda u drugom osnovne,ili ŠTO MISLITE O OSOBU IZNAD SEBE a tad se da odgovor da je ta osoba iznad super,extra,mega,samo da ti se nebi zamjerila,pa ona neka,čudna dozlaboga,IGRA BROJEVIMA, koji nikad nisam shvatio,ali ajde, valjda nisam puno propustio,hahahah,te još milijun "genijalnih"igara,od ispunjavanja nekih upitnika od 100 pitanja,koja zapravo služi da nekog napraviš ljubomornim,a ne da doznamo o nekomu nešto na duhovit način,čast iznimkama...
-Ali predpostavljam da te "super"igre nisu radi igre nego neki način flertovanja i "uvaljivanje lakta"svojoj "ljubavi"koja se ne ponaša baš ono kako bi smo htjeli....
-Nadalje, primjetio sam da ,recimo,neki forumaš nešto napravi ili napiše(prepiše),te podila svim četerima,ili svima šablonski čestita,štajaznam,Božić,jednu od sto Novih godina,lažni rođendan ili 50-dan na Forumu(!),bilo bi mnogo bolje,kad već čestitate,da svakom ponaosob čestitate,jer nisu svi ljudi isti,dakle svakome pogoditi na koji način voli čestitku...
Tako se desi da se nekom extremnom katoliku čestita pravoslavni Božić,a velikom vejerniku koji slavi Božić po Julijanskom kalendaru se čestita Božić 25.15!!!!Koji gaf!!!!
Dao Bog imate vremena,pa svakom lijepo napišite po njegovom guštu....
A već ako nešto pišete,nemojte stavljati tuđe tekstove,pjesme,sastavke,jer to smo već negdje čuli,pročitali..pa nije zanimljivo,nego sami napišite nešto,jer izvoran post ,ma kakav bio ,je daleko bolji neko nečiji prepisan!!!!
Što se ovih avatara tiče,to je najveći dar-mar,svaki dan to mijenjate,dorađujete,cifrate,,,ali zapamtite ne čini vas avatar boljim ili lošijim nego ono što napišete i kakav dojam ostavite...ili ostavite taj avatar da bude duže vrijeme...po meni bi bilo fer da svatko stavi svoju sliku,ja bih je davno stavio da znam,pokušavao pa odustao....Eh da sjetih se,primjetio sam da se dva forumaša između sebe dopisuju,od toliko lijepih curica tu,pa to je prestrašno...mislim da bi bilo dobro da to čine putem pp-a, a ovdje da pišu djevojčicima...hahahaahh,ali opet,njihovo je pravo i da se javno dopisuju...
-Edo premili moji toliko za sada....
Sve vas VOLIM I LOVIM!!!!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 29 Sep 2012, 18:42
Korisnikov avatar
Born to die

MOBITEL NAŠ NASUŠNI
-Eto,dragi moji,dugo ne napisah ništa,razloga ima podosta,od neimanja inspiracije,do toga kako izabrati temu o kojoj bi nešto našvrljao.
-Naime,malo sam u pat-poziciji(ne patim,ne nije to,,hahaahah),jer teme o kojima bi pisao su iz moga miljea,dakle iz Hrvatske,dakako,pošto 99 posto vas dolazi iz Srbije i ne pratite ovdje dešavanje to bi bio promašaj.Opet,s druge strane da bi pisao o nekim temama iz Srbije,nisam u toku vaših zbivanja,zanam da je vrlo hladno i da čak ljudi umiru od hladnoće,pa bi mi i to bila "nemoguća misija".One moje četere sam već odavno "obradio",još sam pisao o nekim općim temama,pojavama itd.I sjetih se idem napisati nešto o nečemu što svi više-manje imamo,i bez čega nemožemo zamisliti život,navodno!!!Da,riječ je o toj čudesnoj spravi-ci nazvanoj mobitel!
-Da mi je netko prije 20-ak godina rekao da će to biti,naravno poslao bih ga u"rodni kraj"i mislio šta ovaj luđak zbori.Naime pojam u to vrijeme o mobu je bio otprilike kao sad,recimo,štajaznam let čovjeka na Mars,transmisija,da Megan napusti Forum,Čik napiše dvije rečenice meni na blog,ili pak da Zvezda bude prvak Srbije u nogometu,dakle skoro pa nevjerojatne.
-Ali čuda se dešavaju i već sredinom devedesetih počeli su se u Hrvatskoj pojavljivati prvi mobači,isprava su bili veliki,otprilike oko 16 kg,i napajani iz akumulatora automobila,nije bilo zemaljske mreže nego je prijem bio putem satelita...Oni koji su ga imali bili su mršavi i slabi od prenašanja istog,ali s druge strane su bili glavne face u "selu"...
-Onda se na brzinu izgradila zemaljska infrastruktura i počela je komercijalna upotreba i mlaćenje para operatera....
-Kako sam ja fanatik što se tiče te tehnikalije,jer svaka luda ima svoje veselje,
i ja sam pohitao među prvima da kupim,u to vrijeme,bezobrazno skupi mobitel veličine omanje cigle,,,
-Dobro se sjećam toga,kao jučer da je bilo,mislim da je to bilo u jesen 1996 g,čekao sam u dugačkom redu da potpišem ugovor s tada jedinim operaterom monopolistom,ljudi su čekali s radošću da dođu na red,bilo je tu svađe,pa skoro i fizičkog obračuna,i kad sam konačno potpisao taj ugovor koji trajao dugo i predugo,dobio sam kutiju u kojoj je bio On,Njegovo veličanstvo Mobitel,Philips Diga,još ga čuvam u svojoj zbirci,to je već muzejski primjerak,ali tad je bio tako lijep,ma kakva Severina,Angelina,Molena,Megan,,,ma yok,on je bio ljepši....
-Nekako sam uspio aktivirati,i dakako,postao sam glavni dasa u kvartu i šire,hahaahahh,a ja sam ga ponosito nosio u nekoj futroli koja se zadijevala za opasač,bio sam kao Gary Cooper u filmu "Točno u podne",ljudi iz drugih"sela" su dolazili vidjeti taj nevjerojatni aparat,s kojim možeš s neke njive,dok čuvaš,ovce nazvati tetku u Americi ili druga iz JNA Iz Alibunara,Surdulice ili Leskovca....
Tad sam se, na osnovu toga mobitela mogao oženiti kad sam htio,svaka je cura mogla biti moja..ahhaahah
-Ali bilo je tu i problema,nikoga nisam moga nazvati,jer moji poznanici nisu imali mobitela,a da oni mene zovu,ma kakvi,jer je bilo skupo kao Sv.Petra kajgana,nisam imao komu poslati pms,pardon sms,iz istih razloga,tako da mi je taj mobitel uglavnom služio za foliranje,ili da me mama nazove u kasnu noć kad negdje "zaglibim",jer mama je mama...često sam idući gradom kabajage razgovarao s nekim,samo da bi me vidjeli kakva sam faca....Čak sam jednom,u neznanju,okrenuo naopako i kao razgovarao,,vidio sam ljudi me čudno gledaju i kad sam skonto,mom foliranstvu je odzvonilo.
-Kad bi recimo došao u kafić,obavezno sam"ciglu"stavio na stol da svi vide,i kao svako malo nekoga zvao...U svakom slučaju,bilo je lijepo živiti s prvim mobitelom.
-Nakon jedno tri godine,krajem 20-og stoljeća već je došla konkurencija,te se mogao mobitel koristiti na bonove,cijene su pale,i sve više i više ljudi je imalo mob,ali telekompanije su i dalje mlatili ogromne novce,a ja sam kupovao uvijek neki novi model i trošio novac,rekli bi neki,uludo,ali ja ne mislim tako,strast je strast i nema cijenu...
-I onda su se počeli pojavljivati takozvani "pametni mobiteli"na dodir,i odmah me je to zaintrigiralo,naravno,prvi je krenuo"Apple"sa svojim iPhoneom u ljeto 2007, ja sam odmah preko svojih "veza"si nabavio jedan iz Njemačke,dao sam silne novce da mi se "otključa"tj.razbije kod i pogađate,opet sam bio glavni...hahahahaah,ali dobro mi je došao za posao,i taj prvi je imao jaku kameru,moglo se slikati i direktno slati mailom,što je u to vrijeme bilo čudo s mobitela,poslije svaki model bio bolji i brži i poboljšan,kako to već rade velike kompanije.
-Ali i on je bezobrazno skup,u hr košta skoro 1000 eura,dok recimo u Italiji košta 200 američkih dolara?!I danje Telefonske tvrtke ubiru veliku, veliku lovu...Sad svaki živ ima mobilni ali on nema više takvu "težinu"kao onomad...Dok ja s nestrpljenjem čekam neko novo čudo od nasljednika Stevea Jobsa,po naški (Stevo Radić),naprimjer iPhone s kupaonicom,s centralnim grijanjem..ili tako nešto,mogli bi i vi,dragi moji napisati o svojem iskustvu,da ne kažem svojom prvom"bračnom noći"s mobilnim telefonom,i tog ushita i doživljaja,dajte napišite nešto,kad mogu ja možete i vi!!!

Sve vas volim m(obilno)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu