Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
O Božeeeee.... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
aj nemojte mi Karleushicu ismijavat
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
vuja kojic je napisao: Ma to je s lažnog profila,poznata fora a vi pomislili da je to ona napisala..hahahhahah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jaoooooo..mi mislimo da je to ona pisala kao sto je Ava pisala za Mandelu
daj Pitt ne budi bukvalista...primas se kao saučešće znas li da se salis majke ti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 ja budalaaaaaa hahaha...koje su ovo novine Ophi molim te?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Da se vratim na moju temu sa vodom ....
Bice sranja samo da vam kazem toliko! Voda je ispravna od "juce" a nije ni bila pokvarena hahaahahha jao koliko sranja se namece samo da bi se napakostili oko otete jebene fotelje!
E ovako klupko se pocelo odmotavati , navodno ...kazem navodno jer nista za sad nije dokazano, prvi uzorak je uzet jos sredinom 6. meseca i po analizama vec odonda voda nije za pice. E tu se namece onda pitanje, zasto su toliko cekali sa objavom? Kao drugo raspitala sam se malo okolo ( funkcija mi dozvoljava , moze mi se) u bolnici ni jedan pacijent nije primljen sa bilo kakvom tegobom, zarazom, ili bilo cime sto bi voda uzrokovala. Niti na kozno posto navodno ni za kupanje nije bilo , a i mrtvacnica je prazna po tom pitanju ...puj puj puj daleko bilo. Ali zato sva voda iz svih mogucih ranji u Somboru i okolini prodata, panika se tolika digla da su se ljudi skoro poklali oko flasirane vode, da ne pominjem isli su po susednim selima i otimali se u radnji oko vode. Sutra dan stigla "nova voda" po radnjama sa trostrukom cenom ... ali Boze moj , pa piti treba zar ne ? Ko nece po ovoj zegi da umre -kupio je vodu! A cisterne sa vodama stigle tek sutra dan predvece ... eto opet se namece pitanje: koliko vode treba da nacuce jedan prosecan covek kuci? Uzmimo u obzir da cetvoro clanu porodicu koji se redovno kupa, kuva rucak , i recimo ima stoku , svinje , kravu , ili bilo koju zivotinju ??? Pa onda eto i sledece pitanje , restorani , kafici gde je sve bilo puno ... aparat za kafu mora da je stalno pod pritiskom vode naravno ne moze da se zakaci na cisternu zar ne ? onda supa , paprikas ...po restoranima koliko se vode navuklo ili nije , a svi jeli .... Da ne duzim vise ... sve je to namesteno neki zbog pakosti neki zbog profita svi na kraju postigli cilj nametnut .
Danas se vec u stampi pljuju , prete ...e pa sad ko je kriv nadam se da mu se gace posteno tresu , jer narod je poludeo posteno ...
Cekam samo rezultat svega da li ce se zataskati kao i sve ostalo ili obelodaniti krivca/e ? E ako postoji krivac nadam se da ce udaviti upravo u toj "zarazenoj" vodi !!!! Eto toliko od mene ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Molena je napisao:  ja budalaaaaaa hahaha...koje su ovo novine Ophi molim te? I ovo spada u istraživačko novinarstvo, zar ne? 
|
|
|
|
|
|