Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
u 9...svira mostar sevdah reunion moze!?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
nije fer, mene ne citas ipak te jedan vrapcic ceka
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ovako prvo bih te kao svaku princezu sacekao ispred mekdonaldsa na Vidikovcu, onda bi prometnom ulicom do klupe da sednemo ispod velikih stabla itd itd ma nije bitno za zganjce nam treba jaja i testenina,ali ja sam u trenaznom procesu, trcim za pticama
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Poslednji put menjao Anja dana 07 Avg 2014, 21:43, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: ...edit... ...naci..sve go nepismnjak..s'kim se ja druzim..ccc.. ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Hahaha sta je, ti bi idealan tajming, os da ti se unesem u lice pa daa me poljubis dok ja gorim
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ni jedna slika nema bez tvog osmeha ... ma volim te bre :*
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Dobro. Onda mi preostaje da pricam story of my life a ti se potrudi da ne bude sad story. Valjda dobri momci uvek nadrljaju, tako je kod mene.. valjda... sam sam kriv.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|