Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 19:42

Autoru Poruka
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 06 Avg 2014, 23:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

evo ti deckic pa balavi sad

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 06 Avg 2014, 23:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

http://38.media.tumblr.com/d6bcaeb4b8a2 ... o6_250.gif

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 07 Avg 2014, 11:09
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Bradpresto Pitt je napisao:
ON I ONA I PAR MILIONA!!!
E da kad vidim komentare na "Utisku dana"od Casuala i Molene,povraca mi se,,hahahahhaha,pa to je strasno,ovaj koji tvrdi da Bg ima 3 milijun ljudi,a ona onako ofrlje odreže od 2-3 milijuna,pa jebota sta je za njih milijun ili dva,dok po svim relevantnim podatcima Beograd s okolicom ima oko 1.700000,pa kako onda tim i takvim nesto vjerovati!?A o sadržaju komentara ne vrijedi nista ni reći,osim što sam zapamtio,poslije kad je Njemačka osvojila Svjetsko prvenstvo u nogometu,kako je "pametni"Casual pisao kako su,eto,Nijemci kao stroj,kako igraju disciplinirano i slične "genijalnosti",kao da mi to nismo znali.Ljudi pisite ono sto neznamo a ne sto znamo,u tomu je bit,a ne baljezgati bez veze,eto samo neka se nesto piše.
Samo se tako sramotite,sto i nije prvi niti posljednji puta,ali što je previše,previše je!I da završim,pomislim da ste glupi,a kad nešto napišete,otklonite svaku sumnju!

[srce.gif] Bradpočeo Pisatt [srce.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]

Kak si ti ljubomoran na nas da se sam moras citirati.... :D
Pa sta cu ti ja kad s tobom niko ne vodi konstruktivne i argumentirane razgovore....visoke standarde si postavio, ...kad si ti level u odnosu na nas..zato ne trebas biti ljubomoran.
Ali pisanje ti ne ide....znaci ako je ovo pisanje ili clanak i ja sam Angelina J.

Opusti se i ne budi ljubomorko [pusicica.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 07 Avg 2014, 12:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Gle,draga,bojim se da nijedan argument ne dade,nego se samo ne slazes sto sam ja napisao,dakle nema Bg između dva i tri milijuna žitelja,nego oniko koliko sam napisao,pa bi mogla nesto i procitati o tomu,a ne da se sramotis,nemoj ici samo na Crnu kroniku i žuti tisak,to je šit.A o nacinu pisanja,imas moje postove na ovom blogu,pa ako naucis deset posto od toga,ti si na konju,i bez ljutnje,uvijek i samo uvijek uvažavam vjerodostojne argumente!Hvala!

Vrh
Tara
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 07 Avg 2014, 17:05
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31

Neće moći, bajku pričam samo pod svojim uslovima, a jedan od njih je da pivo ne odlažem. Uostalom, priča koja sledi je pravi triler na granici horora, bojim se da neću izdržati ako povremeno ne vlažim grlo ovim ječmenim napitkom koji osvežava, a ne goji.

Te se pre svega okupite,brzo zaboravljam, nisam mnogo pismen i ideje mi teško pristižu do mozga.

Slika

Vrh
Tara
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 09 Avg 2014, 01:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Prijatelji se, suprotno uvreženom mišljenju, ne biraju, oni uglavnom dolaze sami, ne izuju se, pojedu sve iz frižidera, isprde se na kauč i sjebu ti daljinski za klimu.

Ne mogu reći da te neću uzeti pod svoje.....ali ako se ne javiš uskoro neću imati šta ovde da tražim....

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 09 Avg 2014, 23:09
Korisnikov avatar
*VIP*

O jebote tko je ovi Sovjet,neki komunist,,,hahhahahaahha,preobuceni s bogznakojeg chata ili Foruma,neki stari moj sljedbenik,,,hahhahaah

Vrh
Tara
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Avg 2014, 03:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Ich Bin Komunist!!!! -osiromašio si i ti,đe ti se dala inspiracija,star i nepripremljen za totalno drugačiji život od onog koji si poznavao, ubrzo shvataš da je prilagođavanje nečem novom nemoguća misija i ubijaš se vešanjem..ili repete*postom od pre deceniju i kusur...ahhaha...kako sam se sada razočaralaaaaaaa...Pogrešan skup posmatraš, matori moj.Je l čujete kako moja piramida izgovara AJ DON GIV A FAK? [zenskismeh.gif]

Dragi neverovatno naivan ali verovatno dobrodušno tupav, dobro pročitaj dve reči koje slede. NE OČAJAVAJ.

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Avg 2014, 15:57
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Gle,draga,bojim se da nijedan argument ne dade,nego se samo ne slazes sto sam ja napisao,dakle nema Bg između dva i tri milijuna žitelja,nego oniko koliko sam napisao,pa bi mogla nesto i procitati o tomu,a ne da se sramotis,nemoj ici samo na Crnu kroniku i žuti tisak,to je šit.A o nacinu pisanja,imas moje postove na ovom blogu,pa ako naucis deset posto od toga,ti si na konju,i bez ljutnje,uvijek i samo uvijek uvažavam vjerodostojne argumente!Hvala!

teco rekoh ti da se kreces u okviru svoje lige. Gde si posao motikom na avion.
koliko si zareza nalupao u ovom upisu fiju fiju :D

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Avg 2014, 21:33
Korisnikov avatar
*VIP*

Soviet je napisao:
Ich Bin Komunist!!!! -osiromašio si i ti,đe ti se dala inspiracija,star i nepripremljen za totalno drugačiji život od onog koji si poznavao, ubrzo shvataš da je prilagođavanje nečem novom nemoguća misija i ubijaš se vešanjem..ili repete*postom od pre deceniju i kusur...ahhaha...kako sam se sada razočaralaaaaaaa...Pogrešan skup posmatraš, matori moj.Je l čujete kako moja piramida izgovara AJ DON GIV A FAK? [zenskismeh.gif]

Dragi neverovatno naivan ali verovatno dobrodušno tupav, dobro pročitaj dve reči koje slede. NE OČAJAVAJ.

Dobro jarane,sto si uzeo da si iz Niša,radi Tare.Nogirala te i sad si dosao od mene tražiti informacije,znam di je,i nemoj da u njeno ime tu ljude blatiš,Vladane "Siromašni"mislis da te nisam odmah prepoznao,okani se gluposti i normalno pisi inace ti slijedi noga u dupe,kao i prošli put!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu