Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Jul 2025, 21:50

Autoru Poruka
Вучица
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 10:27
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

svađa/komentar/polemika na onom "vrabcu" koja traje evo već 72 sata a
prenela se i na FB... hmmm... ko je "veći", ko je "manji", ko je kome, ko je šta....
dupli aršini, moralna protivurečja, generacije koje su stasale sad (i nemaju pojma ni o čemu i u pravu su i treba da da ih bole Q),
one pre mene a i moja još tupavija, koja je sebi dozvolila totalitarizam i još veći mrak, pa dokle majku mu...
usvakom slučaju jesam li manja ili veća ako ovo ovako napišem... kako god da okrenem i obrnem,
svako je na svoj način u pravu... samo šteta što neljudskost uvek nadvlada ono ljudsko u nama

Slika

.... nastaviće se.....

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 15:49
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

A sta ce onaj Srbin koji nije u kategoriji 'Srbin poslije svega'....onaj koji se rodio prije 20 godina...!?
Joj sve mi dodje sebe da ljubim sto sam normalna i nisam opterecena ovakvim glupostima...zivot im ne valja sugave pare cime se zamaraju..a kad bi samo znali kako je to nebitno.
Izbjegavam takve u zivotu...a na netu je jos lakse.

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 18:45
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Ma najbolje da se svi poubijamo, jer ne vrijedi živjeti dok nisi vratio nanesenu štetu.. pa da si, ako ništa, bar u egalu... vratimo Hamurabija, pa se sakatimo dok ne pobjedi bolji, jači, ljepši, onaj dužeg kkk...
Taj Vučičević, tviteraš, majmun neki, sigurno ne odašilje slične poruke na dane sjećanja žrtvama Srebrenice, kad je u 2-3 dana ugušeno preko 8000 života, a isto tako ga vjerojatno nije briga što 2000 hrvatskih majki ne zna gdje su kosti njihove djece, sinova, koji leže negdje, zaboravljeni, u zatrpanim jamama, bez oznake i broja.

Nama svima fali jedno, a to je katarza, prihvaćanje sebe kao grešnika, ljudi koji su podložni kvarnosti... kad se to dogodi i ako se dogodi, onda možda i možemo očekivati nešto bolje od ovog đumbusa... ovako i ovakvi ne zaslužujemo bolje... kako stvari stoje, čini se da je to u Srbiji još i veći problem, ispravite me ako griješim, temeljeno je na osobnom dojmu.
I pitam se, gdje je nestalo ono "komšijsko“ pozitivno raspoloženje koje nas je zadesilo u doba skorašnjih poplava, kada smo ponovno osjetili koliko smo jedni drugima potrebni, pa smo u tom vremenu zaboravli ono loše, ono najgore... a najgore je ipak u nama, izgleda...

I serem ti se ja na sve koji se potpisuju titulom "Veliki Srbin", "Veliki, ma najveći 'ebeni Hrvat", kategorija ljudi kojima je mržnja i huškanje glavni pokretač u životu... daj postigni nešto u toj svojoj mizeriji zvanoj Život, pa se ponosi svojim dostignućem, a ne onime što ti je netko upisao u rubriku Nacionalnost, tamo negdje prilikom poroda, u stanju tvoje apsolutne besvjesnosti o bilo čemu (ti u tome nisi imao nikakvih utjecaja, niti je to tvoje postignuće, morončino...)
Danas u Hrvatskoj nije poželjno kad se netko javno izjašnjava i naglašava da je Srbin, i iskreno, meni je drago da je tako, jednako mi je mrsko kad se takav isti nađe pa nekakvo tamo svoje nazovi "Hrvatstvo“ označava kao glavnu odrednicu. U redu je poštivati svoje, svoju tradiciju... ali, budi umjeren i pomalo suptilan u tome... a ne na sva zvona, nasilnički i agresivno kako to obično i biva kod nekoga s prefiksom IDIOT...
Il' si čovjek, il' nisi, nema treće.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 20:24
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Ja znam da nemam godina, da bi ja sad tu pametovala nesto,ali
i corav bi video da sa druge strane (Hrvatske) niko ne odgovara za zlocine
dok posle rata su sastavljali spisak na kom su stavljali Srbe da su ubice,cak i nevine ljude stavljali.
a da ne pricam o onima sto su pusteni iz Haga,a prije toga osudjivani
znam ja to sve,jer gledam cesto vesti pa komnentarisem sa bakutom [zenskismeh.gif] a i moja baba se seca i Drugog svetskog rata...
Uglavnom ovaj sto je rekao, i ja bi rekla idite gde god hocete na more samo nemojte tamo odakle sam JA
jer tamo niti sta imas videti niti sta imas cuti
Mozes samo da padnes u depresiju! Jer i dalje je sve isto! Ali verovatno da je drugacije u vecim gradovima.
Vucice aj kazi koji je to Vrabac i polemika da idem i ja da se svadjam [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Bas mi se svadja,bolje tamo nego ovde sa ovim forumasima.!
Sad mi krivo sto nisam studirala prava i da budem pravnik na forumu [zenskismeh.gif]

, čini se da je to u Srbiji još i veći problem,

STA PICARD? [zenskismeh.gif]
Ja mislim da je u Hrvatskoj

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 20:31
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Gle Megi,zelena si ti za to,mani se toga,samo da kazem da nijedna normalna Drzava nece dopustiti"Drzavu u drzavi",to ne ide nigdje,to je djelo politicara slavnih poput Martica i. Babica koji su prvi zbrisali a ljude ostavili na cjedilu.Naravno,za svaki zivot izgubljen zalim,i onaj koji je to napravio neka odgovara.Optuživati sve za to je u najmanju ruku glupo,jer ja polazim od sebe,ja optuzujem samo one koji su krivi na bilo kojoj strani,pa neka odgovaraju tko ih hebe.Te bi se otme pa na trenutke to lici na govor mržnje,sto je užasno.Sve je to mnogo dublje nego povrsinsko naklapanje.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 20:40
Korisnikov avatar
Born to die

Isto cu misliti i za 20 godina,tad necu biti zelena [zenskismeh.gif]
ALI NIKO NE ODGOVARAAAAAAA!!!!!!
ajoooj sto rece drzava u drzavi , pa zamisli Vojvodina htedne biti drzava , leleeee eto jos jedan rat [zenskismeh.gif]
Nisam ja pre nikada komentarisala, dok nisam otisla i dok neke stvari ne vidis svojim ocima.
Ne kazem da je svugde tako,ali odakle sam ja ,ljudi su fuuuuj
i ne bih se nikada vratila da zivim!!! Ma da mi neko platiii ne bih.
I komentarisacu sta imam reci,.zar ne vidis da je ovo tema otvorite dusu.....sve je to zivot,tako da imam pravo da dam komentare....

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 20:44
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
Isto cu misliti i za 20 godina,tad necu biti zelena [zenskismeh.gif]
ALI NIKO NE ODGOVARAAAAAAA!!!!!!
ajoooj sto rece drzava u drzavi , pa zamisli Vojvodina htedne biti drzava , leleeee eto jos jedan rat [zenskismeh.gif]
Nisam ja pre nikada komentarisala, dok nisam otisla i dok neke stvari ne vidis svojim ocima.
Ne kazem da je svugde tako,ali odakle sam ja ,ljudi su fuuuuj
i ne bih se nikada vratila da zivim!!! Ma da mi neko platiii ne bih.
I komentarisacu sta imam reci,.zar ne vidis da je ovo tema otvorite dusu.....sve je to zivot,tako da imam pravo da dam komentare....

Imas pravo,dakako,i tvoja je stvar di ces zivjeti,kao i svakoga od nas,samo kazem nikad nemoj generalizirati,jer jednostavno cak dva covjeka su razlicita a kamo li jedan cijeli narod,kojeg ne trebas voljeti,ali isto tako ni neargumentirano pricati protiv njega.Jer svi mi najvise volimo svoje,ali to ne iskljucuje ostale.Naime,svijet nije crno bijeli,postoje nijanse!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 06 Avg 2014, 20:46
Korisnikov avatar
Born to die

Ti pises Pitt nesto sasvim drugo
aj cao
mrzi me se raspravljati.

Vrh
Tara
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 09 Avg 2014, 01:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31

Utisak dana je da ti svi odozgo nabacuju neki drugi utisak!!!

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 09 Avg 2014, 10:31
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

cijeli stan smrdi po zagorenom,
nezgoda prilikom sinošnjeg zagrijavanja peciva [slamka.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu