Tako je.
Upratila sam na MTV-u neku emisiju koja se zove Catfish. Dvojac koji otkriva i povezuje cudne internet stvari koje se desavaju a na temelju onoga sto im salju ljudi i traze pomoc.
Nevjerovatno kakvih skotova i idiota ima iza ovih kutija. Uglavnom, u jednoj epizodi lik ih je zvao i trazio da mu pomognu kako bi upoznao jednu djevojku s kojom se dopisuje neke 2 godine.
Oni su skupa u toj nekoj grupi i chat sobi za ljude sa manjkom samopouzdanja i koji ne vide sebe pravim ocima. On se zaljubio i ima njene slike i ona njegove, ali se nikada nisu vidjeli ... osim sto zive daleko, nikada nisu ni na kameri pricali skupa i on je samo jednom cuo njen glas. Uvijek je imala neku ispriku vezano za kameru..od lose konekcije do neimanja kamere ili neke zauzetosti.
I odluci tim da mu pomogne....pisali su oni njoj, trazili preko IP adrese, i na kraju zakazali vidjavanje.
Tu je vec bilo nekih sumnji jer ih je nasamariLA..dosavsi na mjesto sastanka napokon, ...sok i nevjerica. Radi se u muskarcu, liku koji je takdojer clan te grupe i koji ima otvorenih nekoliko naloga i nije u vezi samo s njim, nego i sa jos par njih.

On se cijelo vrijeme smijao i kao ''jesam vas''..pa ''ja sam majstor prevara'', pa ovo pa ono...Oni ga gledaju u cudu i ne vjeruju covjece. Mislim koliki debil moras da budes..zamisli ti...
To je samo jedna u nizu emisija...najbolji su kad ih pitaju imate li djevojku ili momka a oni odgovore punih usta DA...u vezi smo pa bubnu godinu dana ili tako nesto, haloooo u vezi jbt, ali nikada se do sada nisu vidjeli. I ljudi mrtvi ozbiljni..''Imam decka vec godinu dana, i u ozbiljnoj smo vezi, ali me smara neki drugi''. A gdje ti je decko...pa on je puno zauzet i nismo se jos vidjeli, ali hocemo ...
Oooooo Ameriko daleka li si ...hvala Bogu.