"Tress metros sobre el cielo" poslednji uz koji sam bas, bas plakala kad je zavrsio i kad sa se vidjela u ogledalo, prepala sam se same sebe, sva otekla od suza..budala
Film uz koji sam poslednji put plakala je romanticni "Tri metra iznad neba" . jer nema srecan kraj. JUst haahahaha i ja isto i posle filma sam bila tuzna jbt.
Setila sam se mnogo jaceg filma kog sam davno gledala -"Sedam dusa", gde glavni glumac (Vil Smit) kriv za smrt sedmoro ljudi, i za smrt svoje zene. Stalno ga proganja ta tragedija, i krenuo je na putovanje kako bi cinio dobra dela. Tacnije.... odlucio je da donira svoje organe kako bi spasao drugih sedam zivota.
Isto jedan od tuznih filmova mi je domaci film "Nebeska udica" Podseca na bombardovanje...a i sama muzika iz filma je tuzna... [/center]
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
_________________ Borba.Zapravo to nije borba s protivnikom.Borba.U njemu je.Pred kraj je borba neizbežna.Zato što ćeš takvom kraju okrenuti leđa.Proletet ću iza tebe neprimetno,a ti ćeš pohrliti u novi dan.Zato što je pobeda na kraju,osvajanje samo jednog dana.Ezel/Omer
"Tress metros sobre el cielo" poslednji uz koji sam bas, bas plakala kad je zavrsio i kad sa se vidjela u ogledalo, prepala sam se same sebe, sva otekla od suza..budala
Ufff ae sto je ona plakala no sto je i mene navukla da gledam Uz taj sam i ja zadnji put plakala, neki odvratan osecaj u grlu me steg da nisam mogla doci do vazduha.
Ma plačem na sve tužne filmove...gdje ima nesretnih ljubavi,gdje se gine...djeca pogotovu... Evo recimo dva klasika...Prohujalo sa vihorom i Sjaj u travi...
Ma plačem na sve tužne filmove...gdje ima nesretnih ljubavi,gdje se gine...djeca pogotovu... Evo recimo dva klasika...Prohujalo sa vihorom i Sjaj u travi...
Pijanista, Čarli Čaplin filmovi bez tona, Unforgiven- Audrey Hepburn- Roman Holiday
_________________ Borba.Zapravo to nije borba s protivnikom.Borba.U njemu je.Pred kraj je borba neizbežna.Zato što ćeš takvom kraju okrenuti leđa.Proletet ću iza tebe neprimetno,a ti ćeš pohrliti u novi dan.Zato što je pobeda na kraju,osvajanje samo jednog dana.Ezel/Omer
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu