|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja uvijek obracam paznju na tebe :treptrep: samo sto ti to kao ni mene ne primjecujes 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kako ne, uvek primetim kako ta tvoja ima poveliko dupe i x noge
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobro je..u tvojim godinama je normalno da dolazi do kvara vida vazno mi je da si me primjetio...necemo sad cjepidlaciti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ha ha , nedovoljno dobar pokusaj..
nego, kad ces ope' za Afriku ne kaze se dzabe da iz Afrike nema vracanja
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to samo ovi sa neiskustvom kazu ..prc mogu samo turisticki tamo otici, a i to je upitno cini mi se da sam ono sto je valjalo turisticki obici posjetila kad ces ti za Afriku....nije bas da ne bi volio, aaaa !? 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ma jok, mene vise ono na daljem istoku privlaci cujem da su jeftine tamo, a sve radnje rade, ne pitaju
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa kada ces onda na taj daleko istok i ja bih tamo neki planovi se kuju kod mene ali za Moskvu..i ona je na istoku iako ti mislis na onaj azijski dio istoka, znam znam..tebi bi one odgovarale dzepne ..nemaju velika dupeta i x noge
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ma jok Moskva, to ne treba nikome a i 'ladno je, duge gace, duksovi, kape, salovi more, znoj, skoljke, tople kise, to se trazi danas
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Indonezija...Bali!! i tata bi sine 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nadam se da te ne zadrzavam sad
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 90 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|