Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Pa kad vec tvrdis moras da stojis iza svoje tvrdnje  slusaj ASG nemam ja vremena da mastam imam 42 i jos malo pa cu da riknemimala sam strava detinjstvo ljubav u porodici radila sve ono sto rade mladi sad sam matora i kad se iznerviram otvorim oci i ovoliko mi je dosta... .....razumes... izvini SHE znam da ne bih trebao ali da te pitam sta ti znaci ovo boldovano i podvuceno? kako mislis jos malo pa ces da riknes?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Pa kad vec tvrdis moras da stojis iza svoje tvrdnje  slusaj ASG nemam ja vremena da mastam imam 42 i jos malo pa cu da riknemimala sam strava detinjstvo ljubav u porodici radila sve ono sto rade mladi sad sam matora i kad se iznerviram otvorim oci i ovoliko mi je dosta... .....razumes... izvini SHE znam da ne bih trebao ali da te pitam sta ti znaci ovo boldovano i podvuceno? kako mislis jos malo pa ces da riknes? ne znam nisam ja to niti boldovala niti podvlacila a ne fali mi niko
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Iskra
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jao i meni...i to jako, jako...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nikita. zbog vedrine koju donosi na forum Julia. draga mi je ta forumasica, uvek spremna na salu i na svoj i tudj racun. a i lepo joj stoji zuta boja  Minnie. zaista prepametna devojka, neverovatan smisao za humor. Zlobni. kralj. MAD. sve sto napise ima smisla, ume lepo da pise i steta sto cesce ne posecuje forum. nekako mi je ceo ovaj forum drugacije izgledao kada je on pisao ovde. Vucica. ona stara Vucica, vedra, nasmejana, pa se onda odjednom naljuti i ode  ali se sutra vrati pozitivna i spremna na salu. Koja. stedljiv na slovima ali svako pogodi u centar. gotivac.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pic...moram ga priupitati nešto s medicinske strane...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Deni i nane
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Naopaki, kao i uvek 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
*Twilight* je napisao: Naopaki, kao i uvek  Deni pa gde si ti? Provodis se po svetu ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) uzivas
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|