Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
evo ja taman izasla haha...krenula po decka vampira ![[girl_witch.gif] [girl_witch.gif]](./images/smilies/girl_witch.gif) ahhahah Koji su vasi poroci?..u cemu uzivate.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
u svemu volite li da gledate utakmice?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e pa to je lako....volim....nisam 'zaguljena', ali poneke utakmice Da. ali ono tvoje 'u svemu' nije odgovor Koji su vasi poroci? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e pa ovako duFan .. kafa.. Dufan a da i duFan volite li nekada da popijete neko pićence
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
e,samo to-ponekad.ostalo sve stalno umete li da popravljate sitnice po kući?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Popravljam sve....čak i nisu sitnice u pitanju Vjerujete li da osmijeh otvara sva vrata?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i osmeh i lepa reč .. umete li da slušate tudje probleme i da vas to ne smara
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Naravno...posebo ako se radi o dragim ljudima...ali ako mi uleti kao nedavno tako neko, sa teskom i zamornom pricom i negativnom energijom, onda sam bezobrazna Ali ako mogu pomoci ili rijecima, ili cisto slusanjem...nikakav problem  ...drago mi. Mislite li da se bolje provode ljudi koji kada izlaze vani obavezno piju?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
zavisi..meni lično nije trebalo piće kad sam izlazila volim pesmu volim igru ali zašto da ne.. moze neko pićence .. to još više opusti mislite li da treba veće društvo za dobar provod
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ne mislim....sve ovisi ...nekad si u velikom drustvu pa se zabavljas samo sa jednom osobom nevezano za ostalo drustvo.
Kako vi pobjedjujete negativnu energiju koja vas zahvati?
|
|
|
|
|
|