Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Pisem zaista sta mislim i osecam.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Sve sto napisem,stojim iza svakog slova.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa to je lepo,sad se osecam kao pomorandza koju cedi vesta ruka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ajde,ne cedim te.pisemo.Hvala ti na svemu sto si mi rekla.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma daj to si mogla iz mog pisanja da zakljucis sama zaboravila sam da napisem da mi je vuja bio dobar forumas znas upoznala sam jos neke ljude sa neta ali nisu sa ovog foruma i o njima ne zelim da pisem
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Vuja.....ne znam ko je.Po tvom pisanju ne mogu uvek zakljuciti bas sve....ponekada pises nepovezano. Da,a ko je tw?Ne vidim taj nik
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: Vuja.....ne znam ko je.Po tvom pisanju ne mogu uvek zakljuciti bas sve....ponekada pises nepovezano. Da,a ko je tw?Ne vidim taj nik ahahaha pa tw ti je nekad forumasila ovde znas lakse bi bilo kad bi mi postavljala konkretna pitanja mada...ne bih ti mogla obecati da bi sve sto bih htela reci moglo stati nikad ja nisam znala pisati pa se tako desida pola ostane ne receno ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE,da neko ne pomisli nesto pogresno,a ovde se slova sva iskrivljeno citaju.Hvala tebi sto si fina.Ne trazim ja da iznosis nesto o forumasima(tako si napisala SHE)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma o cemu sad ti pises sta da iznosim o forumasima nemam sta ja iznositi nikog ne poznajem dovoljno pisem o svojim emocijama a ko ce kako da cita zabole me uvo
|
|
|
|
|
|