Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne moze se reci ko je jaci. muskarci kao vaze za jace, aliiii kako primetim ima takvih slabica- gejeva Pre svega neki ne znaju resiti jednostavan problem u porodici recimo, sa devojkom, ili druge vrste... ne meri se to fizicki. Ali ako cemo tako ima i fizicki jacih zena od muskaraca. Koje rade u rudniku, idu u vojsku i slicno...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MARRIIN je napisao: Kad ste toliko jake(fizicki),hajte u rudnik! Priznajem imate duzi jezik! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) hahhahahahha slazem se...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
KoaLa je napisao: MARRIIN je napisao: Kad ste toliko jake(fizicki),hajte u rudnik! Priznajem imate duzi jezik! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) hahhahahahha slazem se... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
sta se smejes "ludaku"
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
aaaa???
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ti ko u ordinaciji reci aaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
aha...  zini lepo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
srce kako si ti nisam te vidio sigurno jedno dva dana