Autoru |
Poruka |
Boss
|
|
rang
Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
To već moraš da pitaš GiGi i ostale forumaše... niko ne glasa za sledeći par, a ja ne znam zašto je to tako...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
izvini, ali ja nisam niTko pa ona igrica je fora zamisljena, ali treba neko da to razbudi i razbuca..neki par da nas 'raznese'
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|
rang
Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Boss,da prekinem ovu pricu,da ne preraste u raspravu......uvek se pogresno protumace slova. Bilo bi lepo da nastavimo sa svim igricama na temi "Takmicenja" Mozda bi malo oziveli forum,sigurno bi neki forumasi bili aktivniji. Vama to dobro ide,pa bih vas zamolila da "otkljucate"igrice na druzenju. Hvala
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|
rang
|
Ja ne mogu više od ove 2 koje trenutno vodim... niti ću imati vremena i za ove 2 u narednom periodu... A za ostala takmičenja, ima ovde još forumaša koji mogu da vode ali ne žele...
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45945
|
Boss,ja sam vodila sva takmičenja i nije mi bilo teško...ali vi niste htjeli da se takmičite...
|
|
Anja
|
|
rang
Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Senka je napisao: Boss,ja sam vodila sva takmičenja i nije mi bilo teško...ali vi niste htjeli da se takmičite... Ja hocu,ako zelis i imas vremena, bilo bi lepo.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Nije meni problem...naprotiv...ali da vidimo prvo ima li kandidata za takmičenja...ne vrijedi samo za dvoje-troje... Ali,ja sam uvijek spremna da i dalje vodim...mada sam zadnji put rekla da neću nikada više...
|
|
Boss
|
|
rang
|
Logično, toliko dugo sam se takmičio i više puta samoinicijativno vodio i ''oživljavao'' neka takmičenja da mi je sve to dosadilo... i onda sam opet ja pokrenuo ova 2 gde se trenutno takmičimo...
Ja ti sad kažem da se ja neću takmičiti na ostalim takmičenjima, a ti možeš opet da pokreneš zbog ostalih forumaša... Samo je pitanje žele li da se igraju...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|
N
Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Senka je napisao: Nije meni problem...naprotiv...ali da vidimo prvo ima li kandidata za takmičenja...ne vrijedi samo za dvoje-troje... Ali,ja sam uvijek spremna da i dalje vodim...mada sam zadnji put rekla da neću nikada više... pa ja hocu, ajde
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Hoćete samo Anja i ti...i ja...treba nas još nekoliko...ali da budemo redovni...ne da jednom pošaljemo,pa onda nigdje nikog...
|
|
|