Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Šta čitaš SHE ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Boss je napisao: Šta čitaš SHE ? pa citam knjigu nije neka zajebancija ili sifra za citanje ili nesto drugo stvarno citam knjigu
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Aha... ima li neki naziv ta knjiga ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa koju knjigu? I mene zanima... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a to zove se fatimina ruka i iz dva toma je i mnogo je debela i odlicna je i radnja se desava u spaniji u xvi veku
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo pronašla sam...u našoj gradskoj knjižnici je pod nazivom Fatimin dlan... Mauri, nekad vladari Andaluzije, sredinom 16. stoljeća žive kao potlačena manjina prisiljena trpjeti okrutnost kršćana. Među njima je i mladi Hernando, sin Maurke koju je silovao svećenik. Odmalena izložen dvjema religijama i kulturama, Hernando doživljava odbacivanje od strane obiju skupina. Kad se svakodnevni sukobi Maura i kršćana pretvore u otvoreni rat, Hernando svjedoči brojnim zvjerstvima. Jednom prilikom uspijeva spasiti mladu Maurku Fatimu u koju se zaljubljuje, no i njegov nemilosrdni očuh poželio je istu ženu, pa se i narušeni obiteljski odnosi dodatno pogoršavaju. Autor vješto spaja elemente pustolovnog romana, obiteljske sage i ljubavne priče istodobno detaljno opisujći povijesne prilike.Zvuči zanimljivo. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jeste ako volis knjige cija se prica zasniva na istorijskim cinjenicama ja volim obozavam a najvaznije nije teska samo su sitna slova pa se sporo cita ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja jako volim čitati knjige čija se radnja događa u nekoj drugoj kulturi... Do sada sam čitala knjige o Kini, Indiji, Turskoj, Japanu, Rusiji...mislim ne o tim zemljama, već se radnja zbivala tamo. 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja najvise volim citati o katolickoj crkvi nekako mi je sve sto se vrti oko vaikana tako famozno i tajnovito i jebote bas me iritira i samo me tera da trazim takve knjige
|
|
|
|
|
|