Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
SHE je napisao: Anja je napisao: Otisla na veceru.......idem odmah... SHE,u Maderi sam,ako si gladna-dodji. auuuuuuuuu nisam videla na vreme ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Steta,mogle smo se ispricati.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Anja je napisao: SHE je napisao: Anja je napisao: Otisla na veceru.......idem odmah... SHE,u Maderi sam,ako si gladna-dodji. auuuuuuuuu nisam videla na vreme ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Steta,mogle smo se ispricati. ma ja kad jedem ne pricam i imam ogroman apetit neutoljivu glad idealna sam za poziv na sedenje u parkicu mada i to kosta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
otisao na adu...tj. bandzi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Otisla kuci........nesto mi hitno treba.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Poželela sebi laku noć ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ono što ću i da uradim ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Otisla u krevet,a to cu i uciniti.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nista sve je kako valja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
tusiranje...to ce i biti
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|