Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Anja je napisao: Biologiju......ovde kod nas. Mogu predavati i:Fiziku,fizicku hemiju i hemiju. biologiju dobro je da uopste imas posao na kom fakultetu se to zavrsava?
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Biologija,na Bioloskom fakultetu. Sve sto sam ti napisala su prirodne nauke... Ovde u Srbiji je podeljeno..svaka nauka je za sebe.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: Biologija,na Bioloskom fakultetu. Sve sto sam ti napisala su prirodne nauke... Ovde u Srbiji je podeljeno..svaka nauka je za sebe. ja mislila da se sve to studira na prirodno matematickom u kom gradu si zavrsila
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE je napisao: Anja je napisao: Biologija,na Bioloskom fakultetu. Sve sto sam ti napisala su prirodne nauke... Ovde u Srbiji je podeljeno..svaka nauka je za sebe. ja mislila da se sve to studira na prirodno matematickom u kom gradu si zavrsila Ja sam rodjena u Parizu,a fakultet sam zavrsila u Zenevi. Nisam rasla pored roditelja,vec u internatu. Od skora sam u Srbiji...zelela sam ovde da zivim..nemam trenutno posao,konkurisala sam u jednoj privatnoj skoli u Drajzerovoj,a ako ne uspem onda idem u gimnaziju Nikola Tesla u Budimpestu.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Da......ranac na ledja i Putuj Igumane. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i kakve su ti sanse da dobijes posao u drajzerovoj?
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Skoro,nikakve.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Volim zvakati deciji orbit jer je sladak Obavezno zvacem dve,tri odjednom