Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
u Kinu...da im pokaze kako se kuva
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
U Melburn. Kažu da je to najbolji grad za život na celoj planeti
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja koliko znam kazu da je Bec jedan od najboljih gradova za zivota, a nije tako ni daleko pa ja tebe onda saljem u Bec..opet mozes vikendom skoknuti kuci na rostilj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam skoro čitao da je Melburn, ali ako ti kažeš Beč onda neka bude tako. Idem da jedem bečke šnicle, a neću da se bečim....  Molenu šaljem na more... Vreme je da se propisno bućne 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kakav Beč, kakav Melburn...Žex leti ravno za Miami! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Las Vegas 14 dana i 100 000$ koje mora tamo da potroši kockajuci se. Da, potrosi, banka uvek dobija 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kockajući se...ajme...to bi bilo uzbudljivo...nikad nisam kockala! Layu s obitelji u Lopar na onu divnu plažu gdje je svake godine izložba skulptura od pijeska... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Pariz
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Beograd..mora skakati kao sto je obecao
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
da, i to ubrzo...obecanja uvek ispunim Anju saljem u Vankuver
|
|
|
|
|
|