Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Nocas sam odgledala sve epizode Nepobedivog srca.Plakala sam x puta...ne volim romane Mir Jam,ali u ovoj seriji je mnogo dobra muzika.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja vise nemam sta da gledam serija je dosla do poslednje epizode druge sezone
ufffffff
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Mislila sam da cu prespavati ceo zivot,a probudih se posle sat vremena.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Anja...ja da spavam popodne, ne bih mogla navečer... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
GiGi,prosle noci nisam spavala,a ceo dan sam provela na bazenu.Umorna sam previse,zato sam i legla ranije.Ali,ne mogu da spavam..
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja nikad ne mogu spavati prije ponoći...mada, jučer mi se dogodilo da sam popodne zaspala na sat vremena...ali prije toga, ne pamtim kada sam spavala popodne... Al razumijem...nekad je čovjek jednostavno premoren... ![[GirlSmiley88.gif] [GirlSmiley88.gif]](./images/smilies/GirlSmiley88.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesi pravila tortu za neku posebnu priliku ili tek tako? 
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Tek tako......htela sam da iznenadim sebe.Pozvala sam baku na rucak. Mislim,nisam ja za to,zaista covek mora prvenstveno da voli to sto radi,a ja nikako ne preferiram kuvanje.Nije mi zao,jednostavno nisam za to. Mogu popravljati sve po stanu...ali u kuhinji,nikako.
|
|
|
|
|
|