Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
SHE aj ne diraj Megi...pises ili ne tvoja stvar, ali ne kvari ovako lep dan pliz
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Naopak je napisao: SHE aj ne diraj Megi...pises ili ne tvoja stvar, ali ne kvari ovako lep dan pliz aj ne guzi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I sto dolazis na forum ako ti niko ne valja?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
SHE je napisao: Naopak je napisao: SHE aj ne diraj Megi...pises ili ne tvoja stvar, ali ne kvari ovako lep dan pliz aj ne guzi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja se ne guzim, ja samo guzim
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Naopak je napisao: SHE je napisao: Naopak je napisao: SHE aj ne diraj Megi...pises ili ne tvoja stvar, ali ne kvari ovako lep dan pliz aj ne guzi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja se ne guzim, ja samo guzim znala sam da si vrhunski strucnjak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e sjebaste temu vas dvije haj tamo na onu svoju temu i guzite se obe 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pardon ja ne zelim da guzim bilo koga
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i molim sikter od mog dupeta ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ponekad se pitam...hoće li ikoja moja tema završiti dobro? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|