Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
znas kad bi rekla nekom da ga voli NIKAD
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Hahahaaa...joj Megi,de odrasti,vrijeme je ... 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jesam poslala kolacice srece simpatiji i dzabe dzabe sve a ne razumem sto nece da se vidi sa mnom vise se cakni ne javlja] eto sta ti je sreca neko ti se poslije duzeg vremena svidi kad ono sipak
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma zvace te on kad se napije opet
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ko tebi rekao casual da komentarises i pises gledaj svoja psola a ja cu pisati sta zelim
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
MeGi je napisao: jesam poslala kolacice srece simpatiji i dzabe dzabe sve a ne razumem sto nece da se vidi sa mnom vise se cakni ne javlja] eto sta ti je sreca neko ti se poslije duzeg vremena svidi kad ono sipak Megi,moram popričati sa tobom...čini mi se da si sve pogrešno uradila... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesam sveee kad ne razumem ne razumem muski mozak i rekli sumi svi d anemam pojma a ja ne znam sta da radim,mislila sam da mu se svidjam e zivoteeee lutalico ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jos sebi dizvolim da mi se svidi neki supak lazov i folirant i narkoman i sve najgoree tuuugooo nesrecoooo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i jos on meni da kaze da sam ja pickica, i da samo tako setam sa momcima jer mi kao dosadno jer njemu nisamni rekla da mi se svidja on ce meni da kaze da sam ja drvo supak jedan pre svaki dan salje poruke ,trazi da se vidimo pa ispali znam ja samo da me navuce a posle cao naravno nece se vidi, jasno samja njemu rekla, znam ja da neces da se vidis sa mnom samo trazi devojke ze sex a pravi se englez,ma nenije tako jook
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zna li neko bacati cini? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ne moze sex pre braka neka si mu rekla