Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne znam da vozim rolere jednom sam ih probala nazuti i vidim ja razbit cu nos pa reko aj ti polako sedi na dupe i skidaj to nije to za tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
SHE je napisao: Anja je napisao: SHE je napisao: Pisem ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) rekla si da neces ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne razumem te ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: SHE je napisao: Anja je napisao: SHE je napisao: Pisem ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) rekla si da neces ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne razumem te ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) nema veze zadovoljavas formu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE,kada budes imala vremena iznajmi na Adi skuter.......fenomenalno je voziti ga ja sam mesecima vozila rolere,sada vise ne.Skuter je prava stvar u city bike-u...
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: SHE,kada budes imala vremena iznajmi na Adi skuter.......fenomenalno je voziti ga ja sam mesecima vozila rolere,sada vise ne.Skuter je prava stvar u city bike-u... draga Anja hvala na preporuci moje godine mi dozvoljavaju da se pentram na malo toga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE,nije opasno.......na tri tocka je i ne vozis brzo.Mozes svakog dobrog momka lupiti po zadnjici. Probala sam,cak im prija
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: SHE,nije opasno.......na tri tocka je i ne vozis brzo.Mozes svakog dobrog momka lupiti po zadnjici. Probala sam,cak im prija meni prija nesto vise od udaranja momaka po zadnjici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE je napisao: Anja je napisao: SHE,nije opasno.......na tri tocka je i ne vozis brzo.Mozes svakog dobrog momka lupiti po zadnjici. Probala sam,cak im prija meni prija nesto vise od udaranja momaka po zadnjici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne znam sta tebi prija......meni je pocetak zanimljiv recimo,pljeskanje po zadnjici......prvi poljubac-drugi ne....... probam pa bacim na kraju cu ostati sama ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
najbolje je forum ostaviti na forumu