Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Imam ja mafiju iza sebe...vidjet ćeš ti! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nema mačka više na forumu... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Fali mi mačak...bio je car! ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
bio... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cestitam Laki:) Tebe mogu podnijeti ispod sebe hahah.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
moracemo se meriti, nosim svoju tezinu, vise ne garantujem 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ali lako se to obrne u iducem krugu  a i bolje tako...da nas monotonija ne ubije he he Samo ovo je igra srece i pogadjanja..nema vise znas ne znas o nekom nesto, jer su sve nova pitanja, na pp se postavljaju,nema nekih inf od ranije sto se pisalo an vrucoj stolici ili negdje ... nekoga ces prepoznati, ali sta da prepoznam kod Sonatice npr i jos pojedinih forumasa..ali ok, pristajem na sve.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Prema mojim dosadašnjim statističkim podatcima...najlakše ljudi prepoznaju Žexa... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pa ni ja Moli, nabadam na otprilike, ko bi mogao sta da voli nista poznavanje nekoga jedino u onom prvom krugu sam iskru na to pogodila, ostalo nista bas
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
To samo pokazuje koliko se malo međusobno poznajemo... 
|
|
|
|
|
|