Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kupala se ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bila na kavi koja je bila i više nego zanimljiva kad su lokalni pijanci krenuli u akciju, a potom se bacila na prevađanje onog članka kojeg spomenuh već! Uh!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
gledam na kojoj temi moj post nije zadnji pa sad popunjavam
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
GiGi je napisao: Bila na kavi koja je bila i više nego zanimljiva kad su lokalni pijanci krenuli u akciju, a potom se bacila na prevađanje onog članka kojeg spomenuh već! Uh! "prevađanje" ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Vadila si ga od nekud? ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jok, prevodila pijanca odnekud
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iz birca... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Draga devojko, ja sam mislio da se ti baviš ozbiljnim stvarima 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pa to je ozbiljno, kako nije, treba njega prevesti takvoga i ubediti da neće nazad nego napred i da se asfalt ne dize i da ga bandere ne napadaju...pa...nauka je to.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Fizika tu ponajviše igra ulogu...treba to računati: nagib, masa, simo-tamo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
U pravu ste cure  Jednom sam nekog Baju vodio kući u sitne sate a bio je "trešten" . Pošto je bio izgubio ključ, morao sam preskočiti ogradu, otvoriti mu kapiju sa unutrašnje strane i tako ga uvesti u dvorište; za sve to vreme on je ponavljao: "Ja hoću kući a ne mogu preko kapije". Kad sam mu rekao da je kod kuće, da sam i ja s njim tu u njegovom dvorištu, upitao je: "A di sam ja u mater'nu kad si ti u mojoj avliji?" ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|