Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
a jel nesto ko pokusni kunici e da me hebes sad kad moram nemam inspiraciju mozda da mu zafrljacim kamence u prozor meni djeluje romanticno ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jako romanticno ali sve ovisi kakav je kamencic..znas to i sama  a nije pokusni kunici zadaj nam standard da se za glavu uhvatimo u sljedecem krugu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
e do q necu se moc prihvatit tak odgovornog posla ko sto je ljubavisanje sa Zex msm ne na forumu realni zivot mi pojede dan pa nemam vremena za virtual cini mi se da cu ti ipak morat prepustit malog osvetlaj mi obraz ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e napusi se znas  hahahaha haj ti jos malo razmislis...osvjetlam ti mal ti ne reko' pamtim ti ovo, samo da znas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ma znam da ti nece tesko pasti mali je dobar komad
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jeste li se konačno odlučile ? Nemojte ja da biram... Ema, nemo' da se femkaš nego dolazi 'vamo... Moly, ljubavi moja jedina... Prepešačio bih Saharu, borio se sa teroristima u Južnom Sudanu, trudio bih se da pređem preko Kilimandžara, preplivao jezero Viktorija, bežao od hijene, samo da stignem do moje drage Molene.... Hah 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Tko je sad s kim? Čisto da budem upućena kao voditeljica... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ipak ću odabrati Moly...Vidim da Eme ima druge planove, pa reko' da se okrenem Moleni... Neće biti lako, al' ajde.... heh
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam sigurna da ti to možeš...  A i Moli je prava premija...  Doduše vjerujem da ti ni Ema ne bi bila loša...ali što ćeš kad ne može... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Moly je svakako premija i moraću da zablistam ne bi li potpuno pridobio njeno veliko srce. Ako u tom srcu ima mesta za mene, mislim da će moja sreća biti bezgranična...hhe
|
|
|
|
|
|