Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
nece da moze stavljam šapu na malog moj je i božiji ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to se trazi!!!to je to. znaci Ema ne da ti prepustam, nego se slazem s tobom on je tvoj izbor tj ti si njegov ja sam samo kao zamjena uletila..s klupe 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
more vrati se ti tamo na klupu ja znak kako zex voli da se ljubavise a posto smo blizu....tko zna na sta ce to da izadje ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dogovor kucu gradu i ko zna sta jos  neka igre pocMu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
dakle,sta sad msm ne znam pravila igre
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
treba da ljubavises sa Zexom javno 7 dana ne trebam ti objasnjavati kako kao pravi ljubavni forumski ( i ko zna sta moze da se desi) par 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
aham kad pocinje otkucavanje? i koliko sati dnevno nesto bas i nemam vremena za forum u zadnje vrijeme
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa to je i bio razlog sto su mene podigli s klupe  .. nema te. vrijeme pocinje evo sada hajde da se prilagodimo tebi i tvom vremenu probaj navece da dodjes barem sat vremena a dok se ne ulovite a ti budi kreativna po spomenaru recimo, itd haha ostavljaj mu poruke kada je ''randes'' svi cemo da vas cekamo u dogovoreno vrijeme i na dogovorenom mjestu 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
aham jel neko ljubavisao prije mene cisto da vidim kao to ide
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa inace ljubavisu i flertuju svi redom vidjala si ti to sigurno hehe ali u ovoj igri NE vi ste prvi par ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|