Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahah  o Bozeeee..mi smo brat i sestra ali glumiti mozemo sigurno sta god a Anja i Zex su stvoreni jedno za drugo ne mislim forumski ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Molena,Emu ne znam,zato sam zelela da Zex bude u sigurnim rukama ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja ne znam tko je uistinu stvoren za koga...ali forumski biram Moli... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zex srce moje , komen zi bite ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Žexito se povukao u osamu...a ja ga čekam s igrom...ccc...Moli sad je tvoja dužnost da ga dovedeš u red... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena, Žex, od sutra krećete u akciju, dosta više izmotavanja... GiGi, koliko traje to maženje i paženje, 7 dana ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da...7 dana Moli i Žex bit će par na forumu u kojeg će biti uprte sve okice! ![[GirlSmiley88.gif] [GirlSmiley88.gif]](./images/smilies/GirlSmiley88.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Opa to ce biti bas zanimljivo 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma akvi zanimljivo Andji....totalno pogresna procjena ali to tal no ali idemooo, neka igre pocnu moli se moja forumska ljubav Zex da dodje da ''prakticiramo ljubav'' 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Andjeo sa greskom je napisao: Opa to ce biti bas zanimljivo  Jedva čekam! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|