IAKO MNOGO PROVOCIRA, IZGLEDA DA SE MILICA PAVLOVIĆ IPAK STIDI (VIDEO)
Vatrena pevačica je stekla mnogo obožavalaca dok je učestvovala u popularnom takmičenju, a devojčice je posebno obožavaju zbog njene vrcavosti. Iako je bila provokativna i nosila smele odevne kombinacije, primetili smo da se nečega ipak stidi.
Snimak koji vam predstavljamo nastao je pre nekoliko meseci kada je Milica Pavlović gostovala u emisiji "Tačno u podne". Ona je tada i otplesala svoj "Tango", ali nešto je bilo drugačije. Nije pokazala gole noge, dubok dekolte, niti provocirala stajlingom kako je to ranije radila. A primetili smo da je sve vreme nastupa povlačila majicu "na dole", kao da se stidi da će se videti njen stomak. Da li se to Mica ipak stidi nečega, pitamo se, pitamo...
MILICA PAVLOVIĆ ZANEMELA PRED KAMERAMA: NEOČEKIVANO PITANJE ZATEKLO JE NESPREMNU (VIDEO
Uvek vesela i spremna za razgovor, pevačica se pojavila u studio i prosto ozarila prostoriju. Međutim, u jednom trenutku nestao je osmeh s njenog lica.
Milica Pavlović bila je gošća u emisiji a lagani početak razgovora razgalio je mladu pevačicu i razvukao joj osmeh na lice. Pričala je o svojoj baki i deki koji su je vaspitali, a onda su usledila škakljiva pitanja.
- Ti si rekla da te je deka naučio da flertuješ sa kamerom a ko te je naučio da flertuješ sa muškarcima? - upitala je Milicu voditeljka što pevačica nije očekivala.
Zbunjeno je zaćutala na trenutak a onda odgovorila:
- Ko kaže da ja flertujem s muškarcima? To je priroda ženska, to ne može da se nauči.
Onda ju je voditeljka navela da odgovori kako ju je to deka učio da flertuje s kamerama, a Milica je pokazala:
- Pa to je smešno. Jednostavno... kaže mi kad staneš, pa ti malo gledaj na levo, podigneš obrvu pa na desno, pa lagano levo desno, stvarno čovek ima talenta za to.
Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku, na 1:20 minuta.
DA LI SU JOJ SILIKONI BILI NEOPHODNI: DOTERALA GRUDI ZA "ZVEZDE GRANDA" A DO NEDAVNO JE IZGLEDALA OVAKO (FOTO)
Ona je nova pevačka nada i takmičarka popularnog šoua, ali iako možda nije morala, neke stvari je na sebi "popravila". Pogledajte i koliko...
Pre nego što je poželela da započne muzičku karijeru, Katarina Grujić bila je još jedan devojčurak koji nije otišao "pod nož". Međutim, kada je kucnuo čas da stane pred žiri i kamere, ova devojka odlučila je da malo popravi svoj izgled. Ugradila je silikone, koji joj možda i nisu bili potrebni pre toga, ali kad poželi nešto Kaća to i ostvari. A kako je izgledala pre i posle operacije, pogledajte i sami.
INTERVJU, NIKOLINA KOVAČ: Kako sam se zaljubila u Sašu Kapora! (FOTO) (VIDEO)
Zvezda Granda kaže da je ljubav sa kolegom otpočela spontano i da je iz dvogodišnje veze sa rođakom Milorada Dodika izvukla velike pouke, koje su joj pokazale da sve u životu treba pustiti da se odvija samo od sebe
Jedna od najintrigantnijih “Zvezda Granda” Nikolina Kovač, nakon niza spekulacija, priznala je vezu sa kolegom Sašom Kaporom. Ona u prvom intervjuu za Telegraf govori o njihovom ljubavnom odnosu, promenama koje joj je u život donela slava i o tome koliko joj fali rodno Sarajevo.
Nikolina nije ni slutila da će joj se život iz korena promeniti kada se prijavila za muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, niti koliko će emocija uneti u to nadmetanje.
- Od jedne anonimne ličnosti prelazite u fazu da vas svi prepozaju na ulici, u marketu, da vas ljudi doživljavaju na neki drugačiji način. Moja sreća je to što se družim sa ljudima sa kojima sam se družila i ranije, pa nemam taj osećaj kao da sam zvezda. Sebe apsolutno ne smatram tako, zato što sam na samom početku karijere i to realno i nisam. Čovek u svakoj situaciji treba da ostane normalan, jer je to najveće bogatstvo. Ja smatram da to jesam, jer sam zadržala svoj integritet – kaže Nikolina.
Lepa Sarajka kaže da nikada nije planirala da joj poziv bude muzika, već se to, kao i većina stvari u njenom životu, dogodilo spontano.
- Muzika je deo mene od kada sam bila mala. Sve u mom detinjstvu je bilo vezano za klavir i muziku generalno.
Kolika je razlika između Beograda i Sarajeva Nikolina objašnjava razlikom u mentalitetu stanovnika.
- Ovde sam upoznala veoma kvalitetne ljude, ne mogu da kažem. Ali Sarajevo je grad koji zapravo ima dušu, koji se temelji na nekim iskrenim vrednostima. Tamo ljudi nisu površni. Sarajevo nije metropola, ali interesantno da je dosta umetnika poteklo iz tako malog grada. Tamo su ljudi saosećajniji. Ne bih napuštala Sarajevo, ali se ukazala ta prilika, takmičenje za “Zvezde Granda”. Kao što je i u pesmama rečeno, to je grad koji ima dosta meraka. Ja sam još ovde u fazi adaptacije, ali upoznala sam divne ljude i crpim tu neku pozitivnu energiju i time pokušavam da nadomestim ono što mi nedostaje iz Sarajeva.
Vezu sa kolegom Sašom Kaporom započela je spontano, kako kaže, ali odlučili su da o tome javno progovore tek kada su bili sigurni da je to to.
- Smatram da nema potrebe da se toliko priča o mojoj vezi. Mi smo dvoje normalnih ljudi koji su se pronašli u različitim sferama. Naša životna vizija se podudara i o njemu mislim sve najlepše, pa ne bi bio moj dečko!
Da je porede sa Natašom Bekvalac i Jelenom Karleušom, nije bila upoznata, ali ne smatra da liči na ove dve pevačice.
- Ja ih pre svega cenim jer su to osobe koje su toliko dugo na estradi i koje su se maksimalno ostvarile i ostavile lični pečat. Mislim da, da ne zvučim pregrubo, svako treba da bude ono što jeste i bude svoj. Ja sam svoja, iako su me nekako ljudi upoređivali sa nekim holivudskim glumicama. Možda me upoređuju zbog neke ženstvenosti i fizionomije, možda i visine. Nemam uzora među starijim kolegama. Izuzetno poštujem, ali se ne tudim da budem kao neko, jer to i ne može. Treba biti svoj, pa i po cenu da ne budete toliko zapaženi kao neko drugi.
O dvogodišnjoj vezi sa rođakom Milorada Dodika ne želi da govori. Smatra da je neukusno da priča o bivšem dečku, sada kada započinje novu ljubav. Ipak, otkriva da je iz te veze mnogo naučila, da se čak ponašala kao klinka, ali da sada zrelije razmišlja o odnosu dvoje ljudi.
- Svako iskustvo je jedno veliko bogatstvo. Ja sam u toj vezi doživela kako pozitivne tako i negativne stvari. Kako vreme odmiče, čovek postaje mudriji i odmereniji za neke stvari. Tako da je svako iskustvo, ne samo ljubavno, jedna velika pouka, ako ste dovoljno pametni da to iskoristite – smatra pevačica.
Sada sa Kaporom razvija planove, a raduje je što imaju istu viziju budućnosti. Međutim, smatra da sve treba prepustiti slučaju i pustiti da se odvija bez forsiranja i tenzije.
- Svaki par ima planove, to je normalno, ali ja volim spontano. Mislim da sve što se forsira i radi na silu nije dobro. Kao dete kada se razvija, tako treba pustiti i vezu, kao cvet. Jednostavno, sve što je prirodno ima veću lepotu i draž.
Milica Pavlović: Moja ruka odlično funkcioniše! FOTO
Atraktivna Leskovčanka se vratila na scenu
Mlada pevačica Milica Pavlović imala je fenomenalan nastup sa kolegom Mišelom Gvozdenovićem u prepunom klubu „Fabrika“ u Šapcu.
Mišel je oko ponoći otvorio nastup, a prava pometnja je nastala kada je nakon pola sata na binu izašla Milica Pavlović, i to bosa. Kako je počela da peva, tako su se brojni pripadnici jačeg pola sjatili oko bine kako bi fotkali atraktivnu pevačicu i što bolje propratili svaki njen korak dok je igrala tokom nastupa.
I iskreno, nije bilo ni malo lako uhvatiti korak sa Pavlovićevom, koja je prava čigra na sceni. Pevala je, igrala i skakala i maksimalno zagrejala atmosferu, na oduševljenje mnogobrojne publike. Milica je na scenu izlazila dva puta i u to u dve različite kratke haljine, u beloj i u koralno-crvenoj, a svaki put je dobijala gromoglasne ovacije.
Inače, ovih dana se spekulisalo da ruka Milice Pavlović ne funkcioniše isto nakon operacije i da ruku iz koje joj je izvađena šipka ne može normalno da koristi. Međutim, ona je izjavi za „Pulsonline“ to demantovala.
- Nije tačno da ne mogu da koristim ruku koja mi je operisana. Sve je u redu, pa valjda se videlo na nastupu - rekla je nasmejano Milica.
Denis "ispalio" „Prvi glas Srbije“ zbog „Zvezda Granda“!
Nišlija se prijavio i za „Prvi glas Srbije“ i za „Zvezde Granda“
Šesnaestogodišnjeg Denisa Ibrahimovića u subotu smo mogli da vidimo u „Prvom glasu Srbije“. Međutim, ovaj mladi pevač je bio i u Jakovu na predstavljanju takmičara iz nove sezone „Zvezda Granda“.
Pozvali smo Denisa da nam prokomentariše ovu situaciju i da nam objasni kako se u isto vreme takmiči u dva konkurentska muzička takmičenja .
– Pozvali su me u Beograd na završnu audiciju „Prvog glasa Srbije“ i ja sam tu prošao, a međutim pozvali su me i na završnu audiciju za „Zvezde Granda“. Međutim, ja sam zbog završne audicije takmičenja na „Pinku“, odlučio da ne nastavim dalje da se takmičim na „Prvoj“ jer mi je bolje u „Zvezdama Granda“. Mislim da tu pripadam jer su „Zvezde Granda“ više namenjen mom žanru muzike koje pevam, izjavio je Denis Ibrahimović za „Pulsonline“.
Popović se predomislio pa će umesto Ivanovićeve „Grand paradu“ voditi Sanja Kužet
Nije kome je rečeno, već kome je suđeno. Aleksandra Ivanović, voditeljka Dnevnika na Pinku, izvisila je za posao kod Saše Popovića. Iako se nadala da će zauzeti mesto u „Grand paradi“ uz Vladu Stanojevića, umesto nje, partnerka će mu biti Sanja Kužet, koja skoro svakoga dana gledaoce „ružičaste televizije“ obaveštava o vremenskoj prognozi u jutarnjem programu.
Poznat po tome da se često predomišlja, Saša Popović je i ovoga puta u poslednjem trenutku napravio rokadu, a novi voditeljski dvojac kreće sa snimanjima već od narednog četvrtka.
- Iako je Aleksandra uveliko najavljivana kao novo lice „Grand parade“, ona je ipak ostala bez tog angažmana. Po svom običaju, Saša Popović se u poslednjem momentu predomislio i odlučio da su Sanja i Vlada bolji tandem za ovu formu emisije. Baš kao što je nedavno rešio da, umesto najavljivanog Stanojevića, ipak zadrži stare voditelje u takmičenju „Zvezde Granda“ - priča naš izvor.
Kako Kurir saznaje, Ivanovićeva neće ostati bez svoje uloge u „Grandu“, jer je direktor ove produkcije čuva, kao keca u rukavu, za svoj novi veliki projekat - Narodnu televiziju.
Todorovićku sam videla letos u Crnoj Gori u kupaćem kostimu. Veoma je lepa i zgodna devojka, i dalje treba da nosi titulu najlepše guze estrade
Ni tango ne pomaže. Milica Todorović nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dok je jedni dižu u nebesa i trče na njene nastupe, drugi je kude i kritikuju da previše treska zadnjicom. Guza je postala njen zaštitni znak, ali ona smatra da još uvek nije dorasla koleginici Milici Todorović, koja nosi titulu najlepše estradne guze. Za mnoge dvadesetogodišnja Leskovčanka je fatalna devojka, zgodna cica, prava zavodnica. Ona ipak tvrdi da je drugačija od onoga kakvom je zamišljaju. Već više od godinu dana nema dečka jer, kako kaže, muškarci je se plaše.
Posle više od mesec dana boravka u Švajcarskoj, gde je operisala ruku, Milica se vratila u Srbiju i nastavila da osvaja estradno nebo.
♦ Pisalo se da si posle operacije ruke imala komplikacije. O čemu je reč? - Zbog anestezije sam dve nedelje imala čudan osećaj u prstima. Sada je sve u najboljem redu i krećem na fizikalnu terapiju. Dobro se osećam i vratila sam se nastupima.
♦ Trpela si jake bolove, da li si pila „bensedine“ kako bi ti bilo lakše? - Nisam na tabletama već na dobrom raspoloženju. Bitno mi je da sam se vratila pevanju, publika mi daje energiju i snagu da iz svega izađem jača.
♦ Pesma „Tango“ postala je veliki hit. Da li si očekivala toliki uspeh? - Oduvek mi je bio cilj da budem drugačija. Publika je to prepoznala i prihvatila me. U početku sam slušala komentare starijih ljudi kojima je bilo čudno moje igranje. Uspela sam da ostavim svoj pečat, a pesma se zavrtela jer je lepa, brza i ima balkanski ritam koji volimo.
♦ Smetaju li ti komentari da si publiku osvojila vrckanjem, a ne dobrim glasom? - Ne slažem se s tim, ali mi takvi komentari ne smetaju. Da bi me neko komentarisao, treba da pogleda sve moje snimke s takmičenja. Svako ko se bavi estradom mora da zna da peva, igra i glumi.
♦ Pošto toliko vrtiš zadnjicom, pretpostavljam da ne moraš da ideš u teretanu da je zategneš? - Volim da igram i pevam, ali od toga za moju guzu nema vajde. Posećujem teretanu.
♦ Milica Todorović tvrdi da ima najlepšu guzu na estradi. Da li je tvoja bolja? - Milica Todorović je lepa devojka koja odlično peva. Ona ima lepšu guzu od mene.
Videla sam je letos u Crnoj Gori u kupaćem kostimu. Veoma je zgodna i ona treba i dalje da nosi titulu najlepše guze estrade.
♦ Kako se braniš od nasrtljivih muškaraca? - Meni niko ne prilazi. Više mi je glupo da pričam o tome, jer će ljudi pomisliti da lažem.
♦ Zbog čega si im odbojna? - Nisam odbojna. Mislim da se plaše da mi priđu jer sam javna ličnost. Plaše se da neće moći da isprate moju vatrenost.
♦ Koliko si bez dečka? - Više od godinu dana.
♦ Zašto ti nekome ne priđeš? - Ako mi se neki dečko bude dopao, prva ću mu prići. Nemam ništa protiv toga.
♦ Letos su objavljene fotografije na kojima se držiš za ruku sa Slobodanom Rakićem, koji je oženjen. Šta je bilo među vama? - Boba i ja imamo lepo prijateljstvo. Bila sam kod njega, cenim njegovu porodicu. Mediji su to iskoristili da prodaju novine. Broj sa nama na naslovnoj strani je bio najprodavaniji. Ako smo mi tome doprineli, onda nemam ništa protiv.
♦ Slobodanovoj ženi sigurno nije bilo svejedno. - To ćete morati njega da pitate. Meni nije ništa rekla.
Milica Todorović guza broj jedan na estradi
Milica Pavlović guza broj dva na estradi
Neću silikonska usta kao Adreana Čekić
♦ Da li ti se dopadaju nova usta Adreane Čekić? - Videla sam joj nova usta samo preko Skajpa. Kontaktirale smo dok sam bila u inostranstvu. Obe mnogo radimo i od mog povratka u Srbiju se nismo srele. Veća usta joj predivno stoje. Ja ih neću raditi, imam lep oblik.
Premijera u petak: Milica Pavlović i Dejan Matić snimili duet!
Milica Pavlović, najatraktivnija pevačica iz poslednje garniture „Zvezda Granda“ snimila je svoj prvi duet i to sa daleko iskusnijim kolegom, saznaje „Pulsonline“. Folk pevač Dejan Matić i njegova mlađa koleginica snimili su duetsku pesmu koja će najverovatnije već u petak biti premijerno predstavljena u emisiji „Grand šou“. Numera se zove „Čili“ i bržeg je ritma, što se i očekivalo s obzirom na to da ovo dvoje pevača preferiraju dinamične pesme.
Kandidat za „Zvezde Granda“ otkriva da je odrastao u siromaštvu i da sve što zaradi daje roditeljima
Počeo da se bavi pevanjem da bi porodici obezbedio bolji život
Borba protiv nemaštine. Kandidat za „Zvezde Granda“ Goran Mladenović živi na rubu egzistencije. On je s porodicom pronašao krov nad glavom u iznajmljenom stanu u Novoj Pazovi i jedva sastavlja kraj s krajem. Pevač, koji je učestvovao na ovom takmičenju i prošle godine, peva po kafićima i veseljima a sav honorar daje roditeljima kako bi im bar malo olakšao situaciju.
- Ceo život smo se mučili. Oduvek smo živeli u užasnoj nemaštini. Majka na pijaci prodaje mešovitu robu. Otac je radio na građevini, ali je pre nekoliko godina pao sa skele, povredio se i od tada mu sve loše ide. Čim pronađe neki posao, potera ga maler i on ga izgubi. Brat i sestra rade kako bi mogli sebi da plate školovanje - kroz suze priča Mladenović.
Zahvaljujući poznatom takmičenju Goran je počeo da nastupa. Honorari nisu preveliki, ali njima sebi i svojoj porodici može da priušti bar malo bolji život.
- Sve što zaradim dam u kuću. Hoću roditeljima da skinem teret s leđa, da uživaju u narednim godinama, jer se ceo život muče. Želim da ih odvedem kod lekara. Godinama nisu posetili doktora jer nemamo para - kaže na kraju Goran.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu