Premijera: Zorana Pavić i Renato Henc snimili pesmu pod nazivom “Još samo 1100″!
Zorana Pavić, iako radi punom parom celog leta, ne posustaje i daje 1100 posto sebe kada je njena publika u pitanju. Pred vama je najnovije ostvarenje ove umetnice, pesma “Još samo hiljadu i sto”, koju je snimila u saradnji sa Renatom Hencom. Kako je došlo do saradnje sa Renatom? “Renato i ja smo, nakon našeg druženja u Lisoviću, nastavili to druženje i pritom jako lepo sarađivali. Dosta smo zajedno putovali. Upoznala sam preko njega i on preko mene dosta zanimljivih i dragih ljudi. Putujući tako se rodila ideja o duetu”, kaže Zorana i dodaje: “Renato mi je pustio pesmu koju je snimio pre par godina, a ja sam u njoj prepoznala sebe. Tuge mi je preko glave, a ova pesma koja ima dert i nešto kabaretsko u sebi, na čemu radim već par godina, potpuno ima lepu poruku – Jedan je život, živi ga punim plućima – i tako se rodila – Još samo hiljadu i sto.” Da li planirate da snimite i spot? “Uskoro snimamo spot, u jednoj potpuno pozitivnoj atmosferi, jer nas takvi ljudi i saradnici okružuju. Eto, još samo 1100 i smiriću se.”
Pevačica Dunja Ilić kasnila na snimanje emisije "Pink target" sat vremena!
Poslednjih nekoliko nedelja pevačica Dunja Ilić svakodnevno puni novinske stupce.
Ponešena slavom , pevačica je pre neki dan dala sebi za pravo da kasni punih sat vremena na snimanje emisije "Pink target" koju uređuje i vodi Aleksandra Jeftanović.
Kako Dunja nije bila jedina gošća pomenute emisije, voditeljka se jako iznervirala što je morala zajedno sa ostalim gostima da je čeka.
- Aleksandra je više puta iz hola TV Pink kontaktirala Dunju, kojoj se očigledno nije žurilo, dok je voditeljka zajedno sa svojom drugom gošćom, psihologom Aleksandrom Janković sedela i iščekivala pevačicin dolazak. One su već neko vreme provele u studiju, međutim kako se pevačica nije pojavila, odlučile su da je sačekaju u holu zgrade - kaže izvor Pulsonline
- Dunja se pojavila nakon pola sata, izašla je iz metalik sivog audija zajedno sa svojom drugaricom. Ogromnim crnim naočarima prekrila je pola lica, tako da je većina prisutnih nije prepoznalo - dodaje izvor
Očigledno je prag tolerancije Aleksandre Jeftanović veoma visok, čim je dozvolila da se Ilićeva nakon svega pojavi u studiju.
Ova poznata voditeljka će sa timom novinara rasplitati sve aktuelne teme u autorskoj emisiji koja je izazvala veliku pažnju. Tako ćemo biti u prilici da pratimo pozadinu životne priče, «od starlete do narodne poslanice.
Urednik i prezenter vesti na Televiziji B92 Slavko Beleslin od juče je u braku sa svojom dugogodišnjom devojkom Ivom Sinđin.
Par se uz prisustvo prijatelja i porodice venčao u Sabornoj crkvi, a veselje se potom premestilo na Topčider gde je bio svadbeni ručak.
Veseli mladenci su na venčanje došli u starinskom autobusu koji najviše podseća na onaj iz filma "Ko to tamo peva". Kako je Beleslin ispričao za dnevni list "Alo" nije bilo sumnje da će radosni dan proći bez takvog detalja.
- Celo venčanje je tradicionalno, pa je i prevoz takav. A i mnogo nas je: mlada, ja, kumovi, bio nam je potreban jedan autobus. Hvala vam na čestitkama, jako sam srećan i baš mi je lepo danas – rekao je voditelj B92.
Među zvanicama bili su Ivan Zeljković sa suprugom, voditeljka Jutarnjeg programa RTS Maja Nikolić, bivša voditeljka “Granda” Ines Gavrilović i drugi.
Prošlog ponedeljka, na proslavi osamnaestog rođendana televizije Pink, sarajevski biznismen Andrej Atijas zaprosio je svoju devojku, pevačicu Anabelu Bukvu. Dijamantski prsten koji od tog trenutka sija na ruci atraktivne brinete nagovestio je da njen jedanaest godina mlađi izabranik ima ozbiljne namere, te da veliku ljubav u bliskoj budućnosti želi da ozvaniči brakom. U intervjuu za Svet, prvom i jedinom koji je dala povodom veridbe, Anabela govori o slatkim planovima za budućnost, ali i teškom periodu kroz koji je prošla sa svojim verenikom, nakon što je objavljeno da Andrej sa bivšom devojkom čeka bebu. - Naježim se svaki put kada se setim veridbe. Verovali ili ne, za mene je to bio grom iz vedra neba. Po Andrejevom ponašanju sumnjala sam da se nešto dešava, ali mi ni na kraj pameti nije bilo šta je u pitanju. Nisam ni sanjala da će me zaprositi na javnom događaju, u trenutku kada smo bili okruženi novinarima – objašnjava još uvek vidno uzbuđena Anabela. Šta kaže Andrej, zbog čega je odabrao taj, ne baš prikladan trenutak? - Prsten je naručio još u avgustu, pred moj odlazak u Australiju, a prošle nedelje konačno je bio gotov. Dva dana ga je nosio u džepu i čekao idealnu, romantičnu priliku. Za sredinu oktobra isplanirali smo odlazak u Pariz, ali to mu je očigledno bilo isuviše daleko. Kada smo došli na Pinkovu žurku, bio je prilično uznemiren. Prsten mu je stajao u džepu sakoa, i… više nije mogao da čeka. On je veoma spontan, osoba trenutka, i to je jedna od njegovih osobina koju najviše volim. Inače, prsten koji mi je poklonio pre izvesnog vremena videla sam na sajtu juvelirnice koju drži otac dečka moje starije ćerke i već tada se zaljubila u njega. Andrej je to zapamtio, što me je dodatno ganulo i iznenadilo.” Jeste li svesni da će način na koji ste zaprošeni pokrenuti priče da je vaša veridba unapred inscenirana kako biste skrenuli pažnju medija? - Naravno da jesam. To mi je odmah prošlo kroz glavu. Ipak, prestala sam da se nerviram zbog stvari na koje ne mogu da utičem…
Na nekoliko lokacija u Beogradu Milena Vučić je nedavno snimila spot za novi singl „Samo moj“. Pevačica je zamislila da scenografija budu beogradske ulice, pa je snimanje moralo da bude zakazano za kasne noćne sate kada nema saobraćajne gužve. Iako tokom snimanja napolju nije bilo baš toplo, Milena je sve izdržala kao pravi profesionalac, a njen verenik Nikola Burovac pratio ju je u stopu i brinuo o ljudima angažovanim na snimanju kojima je stalno nudio hranu i sokove kako bi im sve bilo potaman. Milena je poslušala savet stiliste i promenila način oblačenja i boju kose. - Ofarbala sam kosu zbog potreba snimanja spota, dopada mi se, ali se uskoro vraćam među plavuše. Prezadovoljna sam reakcijom publike na moj novi singl „Samo moj“, pevam ga i po nekoliko puta na nastupima, a i radio-stanice su počele često da ga emituju, što je zaista dobar pokazatelj da se ljudima dopada - zadovoljno kaže pevačica.
PEVAČICA U ŽESTOKOJ AKCIJI: OVAKO MAJA NAJAVLJUJE NOVI ALBUM (VIDEO)
Folk zvezda Maja Berović potpisala je ekskluzivni ugovor sa "Siti rekordsom" koji je uskoro objaviti njen novi album! Tako je ona posle Viki Miljković i Ace Lukasa postala treći folker koji će objaviti svoje pesme za spomenutu izdavačku kuću, a snimila je i veoma zanimljiv spot.
Kako saznajemo atraktivna brineta je puno uložila u svoj projekat ali i produkciju. Veliki broj pesama potpisuje Damir Handanović, a kada je vizuelni indentitet u pitanju poverenje je prepustila Dejanu Milićeviću koji je pored spota za pesmu "Mama, mama" uradio i najavu za CD u kojem je Maja prikazana kao prava akciona heroina.
Pevačica je snimila duet sa dugogodišnjim prijateljima
Posle više zajedničkih nastupa Goce Tržan i "Mega Benda", a zahvaljujući istom timu koji radi za njih, agenciji "NN publicity" , udružili su snage na zajedničkom singlu "Reci mi u lice".
Pesmu je radio Bane Opačić,a aranžman Ogi Radivojević.
- Kada sam čula pesmu,odmah sam znala da je to to! Pesma ima jaku emociju i prosto ne može, a da vas ne pogodi pravo u srce - rekla je Goca za Pulsonline.
Spot za pesmu snimaće se 2.oktobra, a radnja obećava da će gledaoce ostati bez daha!
Dok spot ne bude gotov, poslušajte kako zvuči saradnja Goce Tržan i "Mega benda".
Hrvatski pop pevač Boris Novković prvi je umetnik koji će komponovati dečje numere za ovogodišnji festival „Čarolija“, koji se održava 30. decembra u “Kombank areni”. Poznati umetnik odlučio je da da svoj doprinos ovom festivalu namenjenom najmlađima podstaknut ljubavlju prema svojim sinovima Noi i Bonu, koji obožavaju da slušaju dečje numere. Osim njega, kompozicije za najmlađe pisaće i mnogi istaknuti muzičari iz regiona, ali umetnički direktor Festivala Leontina Vukomanović za sada ne želi da otkrije imena drugih umetnika. Festival je zamišljen kao velika žurka za mališane pred Novu godinu na kojoj će osim u odličnim pesmama uživati i u paketićima koje će im deliti Deda Mraz. Deo prihoda koji će ovom prilikom biti ostvaren namenjen je i humanitarnoj akciju, koju organizuje Televizija “B92″, pod nazivom „Bitka za porodilišta“. U okviru ove akcije prikupljaju se sredstva za adaptaciju porodilišta širom naše zemlje.
NAKON "ZBOGOM ODLAZIM": TONI CETINSKI PRENOSI JOŠ JAČU EMOCIJU U NOVOJ PESMI "ZAR MALO TO JE"! (VIDEO)
Nakon pesme "Zbogom odlazim" koja je postala jedna od najslušanijih na radio stanicama širom Srbije, evo i nove, još emotivnije!
Toni Cetinski je na radost fanova predstavio još jednu pesmu. Nakon "Zbogom odlazim", evo i nove. Toni je pesmu predstavio na crnogorskoj televiziji. "Zar malo je to" preti da "prešiša" prethodnu numeru po slušanosti. Da li vam se više dopada nego "Zbogom odlazim"?
Neko će joj noćas napraviti sina: Sandra Afrika predstavila novi spot!
Sandra Afrika nam je predstavila spot za novu pesmu “Neko će mi noćas napraviti sina”. Kao i svaki njen spot i nastup ni ovaj nije izuzetak, pa tako obiluje atraktivnim i provokativnim scenama što se moće i zaključiti iz naslova. Osim Sandre, u spotu se pojavljuju i igračice, pa ko voli neka izvoli, nagledaće se…
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu