|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ovde smeju pisati samo najhrabriji
Prepricajte vase blamove,odvale,bisere ili tudje sto iz RL, pa tako i sa foruma... Mislim da svako ima nesto u isto vreme smjesno a i za- u zemlju propasti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bilo je to na kraju cetvrtog srednje- matura. Tacnije kraj mature, sest sati ujutro, izlazimo iz neke kafancuge svi onako sredjeni kao sa scene Grand show-a . Pozvali taxi,drugarice i jedan drug.....i sad poslednja ja ulazim..... U uskoj zlatnoj haljini zakoracim...i jednom nogom u taksiju,a drugom stojim na cesti.... Glupavi taxista nije skontao da nisam skroz usla, pa je odmah krenuo....tako da sam morala uskociti u taxi . I kako sam uskocila,tako mi se iscepala haljina ,i to bas napreed ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) po savu . Sva sreca malo ljudi je to videlo a i vreme za kuci... inace kuku ajmee da sam morala tako ostati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U centru uvek ima cigancica koji traze pare. "Jaoo sto si lepa ,lepa si kao sargarepa imas nesto sitno" I tako mi njima dali sitno, i dodje drugi isto trazi pare, damo i njemu. Kasnije dolazi i treci- pa jbt nemamo vise. Nismo narodna banka. I tako trecem dala flasu koka kole. I krenule mi...kad on za nama, ali nismo ga odmah skontale. On lepo dosao i digao mojoj drugarici mini suknju na sred centra. Naravno dosta njih je skontalo kad je vrisnula kao koza A jos je imala tanga gacice I kazem ja njoj da idemo za cigom da ga izmlatimo, nije htela bojala se jos da je ne pljune ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Setila sam se jos neceg. Odvala bas. U petom razredu osnovne, prozvao mene profesor biologije i pita me "Koji su osnovni delovi celije" , a ja ni pet ni sest pocela nabrajati "Sunce, Mesec, drvece" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne znam zasto, ali sve vreme nesvesno sam mislila da naziv Night Fairy -znaci nocna vatra (fire- jbmt engleski) dok kroz pricu dve forumasice sam videla da pogresno kontam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Megi je napisao: Setila sam se jos neceg. Odvala bas. U petom razredu osnovne, prozvao mene profesor biologije i pita me "Koji su osnovni delovi celije" , a ja ni pet ni sest pocela nabrajati "Sunce, Mesec, drvece" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Marinne ti si bez blamova i odvala?
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Megi je napisao: Marinne ti si bez blamova i odvala? Ja sam se blamiran rodio!  Jbg,ne pada mi bas nista na pamet,a ima toga milion. 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Setila sam se neceg vise je nezgoda Napravila ja tortu bratu za rodjendan, dan pre, i sad mene mrzi da mikseram 100 godina, tako da slag i slatka pavlaka se nisu stegli, nego malo vise vodeni, al" sam ja to namackala. Izmalterisala tortu na vise spratova I sad zavrsila skroz tortu, ukrasila i krenem da stavljam u frizider, malo nakrivim, i celaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa torta se bukvalno prosula po meni, po podu, ali bas celaaaaaaa.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Megi je napisao: Setila sam se neceg vise je nezgoda Napravila ja tortu bratu za rodjendan, dan pre, i sad mene mrzi da mikseram 100 godina, tako da slag i slatka pavlaka se nisu stegli, nego malo vise vodeni, al" sam ja to namackala. Izmalterisala tortu na vise spratova I sad zavrsila skroz tortu, ukrasila i krenem da stavljam u frizider, malo nakrivim, i celaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa torta se bukvalno prosula po meni, po podu, ali bas celaaaaaaa. i je l' bila fina
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 31 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|