Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
učila u 2 ujutro brinem za tebe
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Morala sam...sutra je dan D... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
kako sutra??? šta nije 6.6.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Sutra je ispit...prvi od pet u nizu...a što je 6.6. nemam pojma... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A to... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Treba meni da povežem...malo mi mozak šteka... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: A to... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Treba meni da povežem... malo mi mozak šteka... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) nije valjda zato što je Boško došao ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma kakvi...to ti tako utječeš na mene...al vidim ne vjeruješ mi... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Ma kakvi...to ti tako utječeš na mene...al vidim ne vjeruješ mi... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) riječi, puste riječi a djela, djela nigdje ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nigdje? Ne znaš ti cijeniti moja djela...eh! ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
|