Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 ne GiGi taman posla, tako se zove ovaj matine u prepodnevnom terminu
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Da vecina forumasa mogu biti samo virtualni prijatelji. Sve koje sam pozvala da popijemo kafu(sok,pivo)svi su me odbili. Mene licno zanima ko pise,ko se krije iza slova...... Ali,moje zelje su jedno. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Anja je napisao: Da vecina forumasa mogu biti samo virtualni prijatelji. Sve koje sam pozvala da popijemo kafu(sok,pivo)svi su me odbili. Mene licno zanima ko pise,ko se krije iza slova...... Ali,moje zelje su jedno. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) eto vidis...ja te ne bih odbio, (al najbolje pivce  )...i ostajem pri tome. jedino sto sputava je to sto nisam bas preterano blizu Bg-a ali prvom prilikom kad krenem za Bg javljam se. Nadam se da nisam pogresio i da si iz Bg-a? hehehe nalupah se za sve pare  eto mog zakljucka ![[okrenuti.gif] [okrenuti.gif]](./images/smilies/okrenuti.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Anja je napisao: Da vecina forumasa mogu biti samo virtualni prijatelji. Sve koje sam pozvala da popijemo kafu(sok,pivo)svi su me odbili. Mene licno zanima ko pise,ko se krije iza slova...... Ali,moje zelje su jedno. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) Pa možda te najprije žele bolje upoznati. Ti si vrlo kratko s nama, a neki se ovdje znaju godinama.  Aj kad navratim u Bg ti s Iskrom i sa mnom na kavicu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Naopak,naravno.Javi se,pice mozemo uvek popiti GiGi,jesam kratko na forumu,ali ipak mislim da nisam idiot,manijak.....nikoga ne bih povredila. Cak sam predlagala jednoj osobi da se nadjemo kod Hrama,mogla je povesti i policajca ako nije bila sigurna. Da ne sirim tezu..
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
GiGi,jos nesto.Zar se ne slazes samnom,da na forumu nikada neces dobro upoznati osobu,bez obzira kako i sta pisala,onako dobro,kao kada joj u realu pruzis ruku,nasmejes se i kazes,zdravo,ja sam.... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
slazem se sa Anjom u potpunosti zakljucak na nivou!
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ovo sve moj do mojega ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Anja je napisao: Naopak,naravno.Javi se,pice mozemo uvek popiti GiGi,jesam kratko na forumu,ali ipak mislim da nisam idiot,manijak.....nikoga ne bih povredila. Cak sam predlagala jednoj osobi da se nadjemo kod Hrama,mogla je povesti i policajca ako nije bila sigurna. Da ne sirim tezu.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anja ja sam se salila u to doba znas li ti bre kolko meni treba do Hrama .2h
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|