Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
GiGi je napisao: Žexito, nosiš starke? ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Pre sam o tome pisao sa Molenom.... Ona mi je poverovala kada sam joj rekao da nikada u životu nisam imao starke... Bio sam ubedljiv, hteo da se našalim i tako ostalo. Nemam sada nijedne, a nosio sam ih često u prošlosti.... One poluduboke tegetne sa kružićem... e te... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja ponekad stavim štikle za izlazak...mada mi noge umiru pritom... E ne mogu vjerovati da je Moli nasjela! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
O GiGi: mislim da je na forumu jedno,a u realu sasvim druga osoba.Nije tip koji se vezuje za forum,odleprsace veoma brzo....ima dobre kvalitete kao osoba,ispunjena je maximalno.Njen zivot nije net.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja sam mislila da postoje duboke i plitke mislim starke a jbte neudobniju obucu u zivotu nisam nosila al sta reci kult je kult ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Super ako sam nekome slomila srce.......nije moja greska.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Uvek iskreno kazem sta mislim...ako je moja drugarica obukla nesto sto ja mislim da joj ne prilici,odmah joj kazem....ne volim prijatelje koji mi stalno govore samo lepe stvari(njih i ne smatram prijateljima)postujem svaku kritiku i trudim se da korigujem.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Nikada ne nosim stikle.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Nisam golicljiva,ima nesto sto se zove-prija mi......
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Omiljena pesma mi je........Devojka br.8
|
|
|
|
|
|