Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
GiGi je napisao: Koliko pitanja...skrati na dva da ti mogu odgovoriti... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Voliš li ti mene ? Zašto lažeš sebe da me ne voliš ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
...mnogo lažem i svi vi imate pogrešnu sliku o meni
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: Voliš li ti mene ? Zašto lažeš sebe da me ne voliš ? Malo ti se pobijaju ova dva pitanja... Žexito...ne vjerujem ti...  ...pocrvenim kada se stidim...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ne znam da usivam dugmad,ne znam da pletem......nista od ponudjenog ne znam raditi
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
...levoruk sam i moja desna hemisfera mozga ima prednost nad levom....
...Mrzim makaze jer ih moram držati u desnoj
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
...danas sam s frendicom htjela ući u butik s vjenčanicama i isprobavati onako iz fore... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
...nikada nisam probala vencanicu
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ni ja...ali smo frendica i ja ozbiljno razmišljale o tome... 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Nikada nisam probao venčanicu
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353