Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
koji ti je taj sad ??
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Sale objavio širi spisak a nema Pavlovića na spisku... razočaran sam... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
UEFA suspendovala Zvezdu iz evropskih takmičenja na godinu dana... Eeeeee... Ništa od kvalifikacija za Ligu Šampiona i eventualan prolaz u treće kolo... Zahvalimo se Kokezi i ostaloj bandi
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ma dobro, ko ih *ebe... bagra na sve strane, sve lopov do lopova... rekoh ja ovde skoro šta misliš Žex da li će na Zvezdi da treniraju strogoću... očekivano, ništa čudno... PSG i City prođu sa novčanom kaznom a sirotinja najebe...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Oduvek bilo... Baš smo pre pisali o tome i rekao sam ti da će da nas rebnu... 'ebem im sve... Čuo sam i da je situacija u klubu na ivici usijanja. Nemaju pare za plate, a hoće u LŠ... Ovi iz UEFE samo su čekali način da nas izbace, a ovo im je bilo kao 1 na 10... Po meni klub mora da se privatizuje, jer ako se ovako nastavi prodaćemo i Marakanu budzašto da pokrijemo dugove. Taman se malko otrgnemo, kad ono hladan tuš...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 nanananana liga-sampionaaaa liga-sampionaaaa Citiraj: Crvena zvezda je izbačena iz Evrope na godinu dana, ali to ne znači da će srpski fudbal ostati bez predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kako je MOZZART Sportu potvrđeno u Humskoj 1, umesto crveno-belih ua mesto u društvu najboljih kontinentalnih klubova boriće se Partizan.
Partizan će zauzeti mesto u žrebu koje je trebalo da pripadne Crvenoj zvezdi, što znači da će kvalifikacije za Ligu šampiona početi od drugog kola i to kao nosilac. Isti status imaće i eventzualno u trećoj rundi, dok će bi se u plej-ofu preselio u grupu nepovlašećnih timova. zao mi je navijaca Zvezde, za fudbalere me bas briga oni iskljucivo za pare igraju. Ali lopova iz uprave mi nije zao. Kralo se sakom i kapom deceniju i po, kupovale su se vile po Dedinju i Miloceru, otvarale korporacije, skolovala deca ljudi u upravnom odboru, stanovi, lokali, sve od drzavnih para, tacnije od para gradjana Srbije. Nema vise love za lopuze. A ako Partizan ne udje u Ligu Sampiona i ligu Evrope, ako se ne kvalifikuje, onda treba zabraniti zakonom fudbal u Srbiji na 5 godina.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne nadaj se puno ni za tvoje... Sve se to propisno nakralo i čim se na jednoj utakmici oficijelni spiker daje minut ćutanja jednom ubijenom narkodileru i ogrezlom kriminalcu meni je tada sve bilo jasno. Sve naše klubove treba propisno deratizovati. Pacove treba ukloniti dok još ima šta da se sačuva. Celo rukovodstvo Zvezde treba da podnese neopozivu ostavku, a što se tiče Partizana mislim da će njihova ''g**na'' tek isplivati. Dugo su i oni skrivali probleme pod tepih, a kada krene da radi metla nagledaćemo se svega i svačega. Kežuale, realno ni Zvezda ni Partizan nemaju tim za Evropu i što ranije to shvatimo biće nam lakše. Igramo bućkuriš ligu u kojoj je kvalitet na poslednjem mestu. Sve se vrti oko dva kluba, dok ostali klubovi nikako ne mogu da dođu do izražaja. Realno smo na nivou Engleske Konferencije (6-a liga u Engleskoj )
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
To je to Zex. Najgore od svega je cinjenica da oni iz uprava nasih klubova nisu ni pomislili da prestanu kradu. Izgleda da je tome dosao kraj. FSS ce biti drasticno kaznjen i postavlja se pitanje kako je moguce da su izdavali licence i za Evropu kao i za domace takmicenje!? kako je moguce da se klub moze takmiciti u nasoj ligi ako duguje novac klubovima od kojih je kupio igrace. Klubovi koji su svoje igrace prodali Partizanu i Zvezdi nemaju novca da isplate plate svojim zaposlenima. Da bi nam fudbal ozdravio potrebno je ocistiti prvo fudbalski savez Srbije. Ocistiti ga kompletno i svima koji su pokrali novac oduzeti imovinu i pravac na robiju. A onda krenuti po klubovima.
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
нисам знао то за Звезду...
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
|
|
|
|
|